www.car.cz
 

Epilog: Přece jen pojedou dva Mercedesy DTM?
     Pavel Jelínek


Na startu dnešního Epilogu by mělo být zhruba padesát vozů různých značek i různé výkonnosti.

 Ze startovní listiny plyne, že  by  do závodu mohly vyrazit  dokonce  dva vozy Mercedes Benz AMG v úpravě pro DTM.  A zdá se, že  do  jednoho z vozů by mohl usednout  překvapivě i  Adam Lacko, závodící letos především s MANem v Evropském poháru tahačů na okruzích. Podrobnosti  ale  netušíme, ani to,  s kým bude tvořit posádku. I když se startuje za dvě hodiny, žádné startovní a již vůbec ne  výsledkové listiny nemáme bohužel  k dispozici.



Za připomenutí jistě stojí i to, že v  posádce dvojnásobného mistra Evropy v závodech do vrchu Brňana Roberta Šenkýře usedne  pilot  série formule Nissan Tomáš Kostka. Pojedou se zcela novým Šenkýřovým vozem BMW M3 GTR,jak již jsme informovali a  s kterým Robert dojel  třetí při Podzimní ceně Brna. 

Ke změne na poslední chvíli došlo  také   v případě  slovenského týmu Rudy Machánka. Kvůli zdravotním problémům  totiž nemůže v jednom ze dvou týmových porsche jet  Jaroslav Honzík. Nahradí jej zřejmě  Maďar Rátz.


Epilog na Masarykově okruhu startuje dnes v sobotu ve 14.30  hodin. Další  letošní program  najdete  zde. Za zmínku jistě stojí především Alpský pohár s mnoha  porsche, který  startuje  za týden. Více ZDE:  Epilog není poslední. Za týden přijedou porsche na Alpský pohár

 

foto P Frýba, archiv týmu


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose