www.car.cz
 

PSA Peugeot Citroën, DPCA a Čínská banka budou spolupracovat
     tisková zpráva


PSA Peugeot Citroën, DPCA a Čínská banka podepsali „Letter of intent“ o spolupráci v oblasti financování automobilového průmyslu
 
11.října 2004, v sobotu 9.října 2004, v Lidovém paláci v Pekingu, za účasti prezidenta Čínské lidové republiky, pana  Hu Jintao a prezidenta Francie, pana Jacques Chiraca, podepsali Jean-Martin Folz, prezident skupiny PSA Peugeot Citroën, Liu Weidong, generální ředitel společnosti Dongfeng Peugeot Citroën Automobiles (DPCA), a Li Lihui, prezident Čínské banky „letter of intent“ o spolupráci v oblasti financování automobilového průmyslu. Tato finanční společnost spojií banku PSA Finance a DPCA s Čínskou bankou.
 
Dohoda má za cíl pomoci financovat prodejní sítě Dongfeng Peugeot a Dongfeng Citroën, stejně jako klienty obou značek. Doprovází rozvoj skupiny PSA Peugeot Citroën v Číně, rozvoj, který je zajišťován díky společnosti DPCA, společnému podniku, který byl vytvořen s průmyslovým partnerem firmou Dongfeng Motor.
 
 
Po dvou letech významného rozvoje a růstu prodejů na čínském trhu, díky značce Citroën, společnost DPCA dnes těží také z návratu značky Peugeot do Číny a zvláště pak z úspěšného uvedení modelu Peugeot 307na tento trh.
 
 
 
 
tisk info
 
Martina Bedrnová, CITROËN Česká republika s.r.o
Lucie Kučerová, PEUGEOT Česká republika s.r.o.,

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose