www.car.cz
 

TV Nóva (zřejmě) číhala na Horácké rallye
     Pavel Jelínek


Víkendová Horácká rallye proběhla bez zásadních problémů. Naštěstí se nenašel žádný  psychicky narušený policista ani divák, který by skákal jedoucím vozům  pod kola nebo po kapotě...

Nicméně podle našich informací byla ve střehu i  TV Nóva, která sice  o motoristických akcích zásadně neinformuje, ale zajímají jí  až ve  fázi, kdy dojde k nějakému problému. Jako je  havárie  do v zakázané zóně stojících  diváků nebo třeba již  zmíněné a nyní   aktuální skákání  po kapotě. Tentokrát ovšem byli chlapci na místě a v pohjotovosti, i  když je samozřejmě možné, že zde natáčeli  i něco zcela jiného.

Štáb uvedené   krvelačné televize byl totiž  ubytován v jednom z hotelů ve Velkém Meziříčí ( a podle jména  redaktora lze soudit, že se jednalo  o  štáb  Občanského Joudy.....) a lze tedy předpokládat, že tento chtěl  být  co nejblíž. Uvedená infomace je neoficiální , ale z dobře  informovaného a spolehlivého zdroje, který byl ubytován ve stejném hotelu.

Průjezd trochu mimo trať Milana Lišky. Krev ale netekla .....

Příštími akcemi pro vyznavače soutěží bude víkendová "Semperitka" v Rakousku, v listopadu pak Rallye šou Modřice na jihu Moravy  a  Setkání mistrů v Sosnové na severu Čech. Pak již je na řadě Pražský  rallyesprint, který se pojede již podesáté.

Pavel Jelínek

27.října 2004


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose