www.car.cz
 

Tříhodinový memoriál L. Podmola pro Michalíka s Barošem.
     tisková zpráva


Poslední závod sezóny v motokrosovém areálu v Brankách byl memoriál Libora Podmola tříhodinový maratón dvojic. Pořadatelům z Motokros veterán klubu Valašské Meziříčí a ÚAMK ČR se prezentovalo na sedmdesát dvojic ze Slovenska,Německa a ČR.
 
Po delší době přálo počasí a diváci viděli velmi rychlý závod.Před a po skončení závodu předvedli své umění jezdci freestyle Libor Podmol a Martin Koreň. Diváci byli z předvedenými skoky spokojeni a odměnili je potleskem. Již před startem závodu byla dvojice jezdců z našeho regionu Roman Michalík a Milan Baroš pasována na vítěze tohoto klání v kategorií licenčních i v absolutním pořadí.
 
Tato dvojice hned od startu udávala tempo závodu a z velkým časovým náskokem zvítězila nad  česko-slovenskou dvojic Michal Rudolf a Štefan Svitko.Tyto dvě dvojice ujely dvacet čtyři okruhů a dvojice na třetím místě Martin Stodůlka a Petr Kotrla  již měla o jeden okruh méně.V kategorií veteránů zvítězila dvojice Vladimír Buš Antonín Pražák která ujela 22 okruhů a druhá dvojice Ivan Novotný Oldřich Bažina měla o jeden okruh méně a stejný počet měla dvojice třetí Karel Liška Jiří Běhal.Kategorii jezdců bezlicenčních ovládli stupně vítězů dvojice z Valašska.
 
Vítězové Milan Hurta a Jan Hříbek ujeli dvacetdva okruhů stejný počet ujeli i druzí Martin Urban a Dan Neuman ale třetí Zdeněk Kopřiva Pavel Románek už měli o jeden okruh méně.Řekli po závodě “krásna tečka za sezónu 2004 trať oproti jiným ročníkům byla letos velmi rychlá a perfektně připravená. Poděkování patří pořadatelům a lidem okolo sourozenců Juroškových.Bez nich by se závody v Brankách nejezdily" řekl Roman Michalík“.Přijel jsem až z Roudnice nad Labem ze svými kamarády.Závod v Brankách si nikdy nenechám ujít pro krásnou trať, dobrou organizaci a krásné ceny pro nás závodníky," řekl Martin Vlček.
 
 
Výsledky:Licenční
            1.Roman Michalík Valašské Meziříčí-Milan Baroš Hutisko-Solanec
            2.Michal Rudolf  Benešov    -  Štefan Svitko Slovensko
            3.Martin Stodůlka  Valašské Meziříčí-Petr Kotrla Jablůnka
            4.Ladislav a Libor Kneblovi Valašské Meziříčí
 
             Veteráni
             1.Vladimír Buš- Antonín-Pražák oba Valašské Meziříčí
             2. Ivan Novotný-Oldřich Bažina oba Frýdek-Místek
             3. Karel Liška  Střelná-Jiří Běhal  Prostějov
 
Bezlicenční
            1. Milan Hurta Růšťka- Jan Hříbek Vsetín
            2. Martin Urban Vsetín - Dan Neuman  Jablůnka
            3. Zdeněk Kopřiva  Valašské Meziříčí-Pavel Románek Val.Bystřice
 
 
 
                                                                                   Jiří Juroška

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose