www.car.cz
 

Kenneth Hansen - Rallycrossový jezdec roku
     tisková zpráva


Bilsport Award 2004 Kenneth Hansen -  Rallycrossový jezdec roku

 
Již po dvanácté získal titul Mistra Evropy. Jury švédského časopisu Bilsport Magazine zvolila Kennetha Hansena za rallycrossového jezdce roku 2004 a udělila mu ocenění “ the Bilsport Award Rallycross Driver of the Year”.

Po čtvrté v řadě je Kenneth držitelem této prestižní ceny, kterou získal tvrdou prací v ostré konkurenci jezdců, jako je např. Michael Jernberg nebo Lars Larsson.


-         “ Jsem velmi hrdý a zároveň vděčný za získané ocenění, říká šťastný Kenneth. Na okruzích tratí jsem to já sám, kdo ovlivňuje můj výsledek, tady mne a mé výkony soudí jiní a oni rozhodují, zda jsem dobrý pilot nebo ne. Proto je Bilsport Award pro mne tak jedinečná a prestižní. “
 
Předávání ocenění se bude konat na galavečeru Bilsportu 20.listopadu 2004. Tento rok se bude slavnost konat společně se švédskou sportovní autoshow ve Stockholmu (Älvsjö, 19.-21.11.2004).


Citroën je součástí francouzské skupiny PSA Peugeot Citroën.
 
 
Ing. Martina Bedrnová
tisk info

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose