www.car.cz
 

Caravaning součástí veletrhu SPORT Life 2004
     tisková zpráva


SPORT Life 2004
První dva dny veletrhu SPORT Life jsou určeny obchodníkům a víkendové dny veřejnosti. Paralelně s veletrhem SPORT Life proběhnou Mezinárodní výstava lodí a vodních sportů boat Brno a Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů Caravaning Brno.

Letošní rok je výjimečný tím, že se jedná o premiéru po vstupu České republiky do Evropské unie.

Tato akce je kompletní přehlídkou vybavení pro aktivní i zájmové sportovce. Je rozdělena do pěti základních témat, která v kostce zahrnují všechna sportovní odvětví.

· Cyklistika (BIKE Brno)

· Outdoor (turistika, horolezectví, aktivní pobyt v přírodě)

· Indoor (raketové, míčové, halové a bojové sporty)

· Fitness (kulturistika, aerobic, rehabilitace, výživa)

· Street ( skateboarding, inline skating, freestyle)

Součástí veletrhu SPORT Life je bohatý doprovodný program, který je připraven jak pro odborníky, tak laickou veřejnost. Těšit se můžete na několik desítek doprovodných akcí. Premiérově se uskuteční Světový pohár v lezení na obtížnost, Mezinárodní festival outdoorových filmů, Mistrovství České republiky v biketrialu a pohár silných mužů pod názvem GRAND PRIX Brno. Již podruhé proběhne MERIDA Sport Life Cup – závod MTB v areálu výstaviště. V rámci sekce indoor se bude konat mezinárodní setkání mládeže pod názvem THINK SPORT, které zahrnuje soutěže ve streetballu, beach volleyballu, badmintonu a dalších míčových hrách.

Zajímavé budou nejrůznější soutěže, exhibice, módní přehlídky, ale také rozhovory a autogramiády s předními českými, ale i světovými sportovci. Pro návštěvníky budou k dispozici lezecké stěny, lanová dráha, paintballové hřiště. Volně přístupné budou také golfové trenažery nebo aerobik show. Více než 400 jezdů se i letos zúčastní největší spinningové akce ve střední a východní Evropě pod názvem SPINNING Vuelta Ride. Veletrh doplní fotografie se sportovní tématikou. Své práce představí například Michal Růžička, David Neff, Michal Sváček, Jan Němec a další.

V rámci odborného doprovodného programu je připravena mimo jiné Mezinárodní vědecká konference na téma ,,sport a kvalita života”, která proběhne v pavilonu E a pro provozovatele sportovních a fitness center SALESMASTERS konference.

Mezinárodní sportovní veletrh SPORT Life nabídne širokou škálu sportovních aktivit a jistě bude motivovat každého, aby si jeden, druhý nebo třináctý sport vyzkoušel.
Caravaning - ucelená akce cestování na čtyřech kolech

9. 11. 2004 (Tiskové středisko BVV) - Stejně tak jako Boat Brno i veletrh Caravaning vznikl ve spolupráci Veletrhy Brno,a. s. a Caravan Salon Düsseldorf. Cestování v dokonale zařízených "prázdninových domech na čtyřech kolech“ se stává životním stylem stále většího množství lidí. V pavilonech F a G1 pořadatelé vytvořili skutečně jedinečnou a ucelenou akci svého oboru v ČR.

Dokumentuje to větší nárůst výstavní plochy proti minulému premiérovému ročníku. Návštěvníci uvidí komplexní přehlídku obytných aut, přívěsů a příslušenství, prakticky všechno, co je třeba k pohodlnému cestování a kempování. Podle odborníků k módním trendům karavanů a obytných automobilů pro nadcházející sezonu patří zakulacené tvary a extravagantní odstíny barev. Vnitřnímu designu pak dominují hi-tech materiály.
tisk info
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose