www.car.cz
 

Jirka Volf po setkání mistrů spokojený s výsledkem i autem
     tisková zpráva


Jirka Volf po setkání mistrů spokojený s výsledkem i autem

Jiří Volf po Sosnovském setkání mistrů trochu relaxuje u TV, zároveň je ale začleněn do organizace přípravy nové výrobní firmy, která právě vzniká. Přesto je čas hodnotit setkání mistrů: Podařilo se nám otestovat nově postavené auto. Potom co jsem zajel 3absolutní čas, jsem bojoval o třetí místo i v rozjížďkách. Toto jsem si pokazil sám po chybě v retardéru a Valda“ s Fokusem zaslouženě vyhrál. Vše proběhlo v naprostém pořádku, auto a team fungoval výborně. Podařilo se zajet slušné časy těsně za Vencou Pechem na Focusu a Honzou Kopeckým s Fabií. Co víc si můžeme pro začátek nové spolupráce přát.

Věroš Cvrček připravil velice konkurence schopné vozidlo, na kterém se nevyskytl žádný zásadní problém. Naše spolupráce na této akci s firmou Porsche Praha-Smíchov se nám, i pozvaným partnerům velice líbila. To samé si myslím i o návštěvnících, soudě podle zájmu o vystavované vozy v okolí našeho servisního stanoviště.“ Pochvaloval si Jirka Volf vše těsně po závodě.

Bylo něco negativního na této akci: Nic konkrétního mě nenapadá. Chvála patří organizátorům. Vše fungovalo a podle mě se nikdo nenudil. Nejvíce jsme se s Emilem Trinerem pobavili jízdou v protisměru proti sobě při VIP jízdách. Jediné co bych vytknul je, dle mého názoru nedostatečný prostor věnovaný této akci na České Televizi v pořadu Svět Motorů. Panové redaktoři by si měli uvědomit, že taková akce stojí teamy nemalé peníze, že by proto bylo hodno ukázat a představit nejen posádky, které vyhrály jednotlivé třídy ale alespoň obrazem i ostatní, podle mne nikoho z fanoušků motorismu nezajímají pěvecké kreace a mažoretky na vyhlášení mistrů.“

Jak rychlé si myslíš, že auto bude v Praze?: To si netroufám říci, pojedeme opět jak v Sosnové starší pneumatiky. Takže proti ostatním teamům, kteří na takových akcích používají nové pneu, už mám handicap v obutí a to je hodně znát. A je tu navíc fakt, že budu, pokud tedy klapne licence na rallye, učit Dalibora Gondíka spolujezdcování. Chtěl jsem také hodně změnit můj styl jízdy v Praze. Časově rychlý a přesný styl jízdy, který jsem musel navléci na setkání mistrů, ve snaze zajet co nejlepší čas a dokázat rychlost auta, se na tak pohodovou akci jako Pražský sprint nehodí. Lidé chtějí vidět smyky, výsledek půjde tentokrát stranou. Chceme si to s Daliborem užít."

Volf Jiří media service


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose