www.car.cz
 

SEAT Altea se představuje ve verzi N1
     tisková zpráva


Možnost odpočtu DPH přináší úsporu desítek tisíc korun

Altea, nedávný přírůstek modelové škály značky SEAT, se výborně „rozjel“ jak na zahraničních, tak i na domácím trhu: Od konce dubna, kdy byl tento zakladatel nové třídy MSV (Multi Sports Vehicle) poprvé uveden na automobilový trh se jich už prodalo hodně přes 20 tisíc a v ČR se tento model zařadil (za období červen až září) na druhé místo v segmentu kompaktních MPV v kategorii osobních automobilů.

Přitažlivost Altey nyní dále zvyšuje uvedení verze N1, která dovoluje odpočet 19 % DPH. Základní verze poháněná zážehovým motorem 1.6/75 kW se tak prodává už za
412 900 Kč bez DPH.
 
Altea ve verzi N1 má čtyři pohodlná místa pro cestující a velký prostor pro náklad oddělený od interiéru pevnou přepážkou, která však díky mřížování v horní části téměř vůbec neomezuje výhled dozadu. V přepážce, za kterou si zákazník připlatí jen 17 900 Kč (bez DPH), je navíc vyklápěcí okénko, kryjící průvlak do interiéru vozu, takže v případě potřeby lze přepravovat i poměrné dlouhé štíhlé předměty. Užitečná hmotnost modelu SEAT Altea N1 činí až 450 kg (v závislosti na motoru a výbavě), což spolu s nákladovým prostorem o objemu přes 400 litrů  dělá z této verze velmi užitečného společníka nejrůznějších řemeslníků a podnikatelů, kteří potřebují vůz pro transport nákladu i komfortní, rychlou a bezpečnou přepravu osob.
 
Za SEAT Altea N1 lze připojit brzděný přívěs o hmotnosti až 1400 kg - o kvalitách tohoto modelu svědčí mj. i ocenění britského klubu Caravan Club Towcar, který v každoroční anketě pořádané spolu se magazínem What Car? vyhodnotil Alteu 2.0 TDI Sport jako „Nejlepší vůz roku pro tahání přívěsů“.
 
Silnou stránkou Altey N1 je škála moderních motorů. Nabídka zahrnuje vysoce výkonný čtyřválec s přímým vstřikováním benzinu do válců 2.0 FSI o výkonu 110 kW/150 k a menší čtyřválec o objemu 1,6 l a výkonu 75 kW/102 k, na zájemce o vznětové motory čekají turbodiesely 2.0 TDI (103 kW/140 k) a 1.9 TDI (77 kW/105 k).
 
Altea N1 se nabízí ve čtyřech osobitých verzích „Reference“, „Sport“, „Stylance“ a „Sport-up“, přičemž už základní verze Altea N1 Reference mají ve standardní výbavě např. protiblokovací systém brzd ABS, čelní boční i průběžné hlavové airbagy, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, nastavitelný volant, elektrické ovládání předních oken nebo dálkově ovládané centrální zamykání.
 
tisk info

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose