www.car.cz
 

Jubilejní Pražský rallyesprint pojede v tradičním termínu
     tisková zpráva


Jubilejní X.PRAŽSKÝ RALLYSPRINT, který je již tradičním zakončením soutěžácké sezóny, bude ve znamení několika změn a startu hvězd. Stejný zůstává termín startu soutěže, první prosincová sobota, která letos nese datum 4. prosince 2004. Start je plánován na 8:00 hodin ráno, ale startovní rampa nebude stát na Staroměstském náměstí, jako dosud, ale v areálu společnosti NH CAR na Strahově, kde ve 14:35 hodin projede cílem první soutěžní vůz.

Startovní a cílová rampa se z centra Prahy na Strahov stěhuje z důvodu sobotního zahájení vánočních trhů právě na Staroměstském náměstí.Tady si myslíme, že špičkové folklorní soubory a špičkové soutěžní posádky ve stejný čas na stejném místě není zrovna to pravé. Proto v tomto roce se bude vše odehrávat na Strahově. Jsme přesvědčeni, že toto opatření fanoušky potěší a rádi se nechají pokropit šampusem vítězů

Další změna se týká trati soutěže. Celý závod se bude odehrávat na třech řeporyjských a třech strahovských rychlostních zkouškách. Jedna rychlostní zkouška na Strahově bude krátká, upravená tak, aby byla co nejvíce atraktivní pro diváky.

Velice hezký dárek dala příznivcům automobilových soutěží společnost SUBARU Česká republika, která postaví na start v teamu Styllex tuning CZ posádku Alister Mc Rae-David Senior, která doplní Jani Passonena, který bude startovat v týmu Comerz Racing.

Startovní pole bude čítat cca deset vozů nejvyšší specifikace WRC, do kterých usedne naše soutěžní špička, armáda vozů Mitsubishi do které také usedne mnoho zajímavých posádek v čele s letošním mistrem ve sprintrally Josefem Semerádem, který se nechal slyšet, že těm cizákům nic nedaruje a bude bojovat jako lev. Je se tedy opravdu na co těšit.

tisk info

oficiální stránky:  www.prazskyrallysprint.cz/


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose