www.car.cz
 

Buggyra - Závodní den číslo 3. Rekord za týden
     tisková zpráva



V pořadí třetí závodní den je úspěšně za námi a svou atraktivitou se nikterak nelišil od předchozích dvou. Naopak návštěvnost a pozornost médií spolu s nezadržitelně blížícím se termínem vyvrcholení celého působení týmu Buggyra na Středním Východě v podobě pokusu o překonání magické hranice 300 km/h závodním Super Truckem, poutají čím dál tím víc.

Hlavní třída, Muraqqabat road, byla tentokrát městskou policí uzavřena přesně ve 21:00 místního času a v ten moment zároveň vjely oba zavodní speciály na scénu. Nejprve jak už se stalo malou tradicí proběhlo „zahřívací kolo“ a pak následovaly jízdy pro hosty. Nejprve pozvaní V.I.P. hosté týmu Buggyra a poté šťastní výherci. Někteří z nich čekali na svezení již hodinu před začátkem představení.

Poslední závodní den celého Festivalu 2004 proběhne v úterý a pak už se jen veškerá pozornost bude zaměřovat na světový rekord, který se koná již za týden, ve čtvrtek 12.února 2004.
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose