www.car.cz
 

AUTOSALON BRNO 2005 na startu
     24.11.2004 15:10 - tisková zpráva


V červnu příštího roku se na brněnském výstavišti uskuteční šestý ročník Mezinárodního veletrhu osobních automobilů Autosalon Brno 2005. Nadcházející ročník se opět koná pod záštitou Mezinárodní organizace výrobců automobilů O.I.C.A., která Autosalon Brno 2005 zařadila na svůj kalendář vybraných prestižních mezinárodních výstav.

 

V příštím roce uplyne 100 let od první takto specializované motoristické výstavy na území České republiky – konala se v roce 1905 v pražských Holešovicích. Před deseti lety přenesly české autosalony své expozice do Brna, kde prodělaly další rozvoj a Autosalon Brno s velkým „A“ se stává uznávaným mezinárodním veletrhem. Šestý Autosalon Brno bude příští rok největší přehlídkou osobních automobilů a doplňků v celém regionu střední a východní Evropy.

 

„Chceme navázat na úspěch Autosalonu Brno 2003, na který se přišlo podívat přes 123 tisíc lidí. Více než 82 % z nich bylo rozhodnuto přijet do Brna i v roce 2005 – už dnes tedy můžeme počítat se stovkou tisíc návštěvníků. Já však pevně věřím, že překonáme hranici 150 tisíc,“ říká Ing. Jiří Čikl, manažer veletrhu.

 

Návštěvnost Autosalonu Brno 2005 podpoří rozsáhlá osvětová kampaň, která bude motoristy informovat o výhodách koupě nového osobního automobilu a upozorňovat spotřebitele na rizika spojená s nákupem ojetých vozů. Velkým tahákem pro návštěvníky budou premiéry a novinky mezi kterými nebudou chybět nové malé vozy kolínské automobilky koncernu Toyota Peugeot Citroen Automobile.

 

Zahájení výroby v TPCA na jaře příštího roku znamená další zlom na českém automobilovém poli. Bude zajímavé sledovat, jak se tuzemští dodavatelé postaví k této velké příležitosti. Pro české i zahraniční firmy je Autosalon ideálním místem pro prezentaci výrobků a služeb obchodním partnerům z Německa, Rakouska, Maďarska, Slovenska a Polska. Autosalon je také nejbližším specializovaným automobilovým veletrhem pro obchodní zástupce ze zemí bývalého SSSR jako je Litva, Lotyšsko, Estonsko, Bělorusko a Ukrajina.

 

Vedle příležitostí k uzavření kontraktů a zviditelnění firmy zůstává Autosalon Brno důležitým místem setkání odborníků z automobilového průmyslu, kde firmy konfrontují poslední trendy a novinky s vlastní obchodní strategií. Společně se Sdružením automobilového průmyslu České republiky jako spolupořadatelem, Svazem dovozců automobilů a řadou profesních sdružení budou připraveny odborné doprovodné programy, které tradičně přispívají k nejvyšší kvalitě těchto setkání.

tisk info


 
BVV
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose