www.car.cz
 

S Fábií WRC pojedou ve světě hlavně Schwarz, seveřané i Kopecký
     27.11.2004 23:04 - Pavel Jelínek


Škody Motorsport sice tradičně tají sestavu svých jezdců v příštím  mistrovství světa rallye 2005, které odstartuje již za několik týdnů, nicméně již se proslýchá pravděpodobné složení.

Potvrzen je (pro mnohé  z  českých fandů jistě bohužel ......) Němec Armin Schwarz, zatímco  jeho současný stále usměvavý týmový kolega Toni Gardemaister česko  německý tým opouští a přechází  k Fordu. Stejně tak  je potvrzeno, že za  Škodu NEPOJEDE britský exmistr světa Colin McRae, který měl  zřejmě nesplnitelné požadavky.

Schwarz, který již má na kontě  nesčetně zničených karosérií a vozů, pojede  kompletní šampionát. Nicméně v Německu je údajně velmi populání  a to je pro jeho krajany  z vedení  týmu i automobilky ( či přímo koncernu) rozhodující.

Podle  zatím nadále  zcela neoficiálních  informací  s Fabiemi WRC představí  také Finové Jani Paasonen a Janne Tuohino, Francouz Alexandre Bengue , okruhový šampion z DTM Švéd Mattias Ekström a  nový mistr republiky  v rallye Jan Kopecký. Ti pojedou jen některé vybrané závody patrně dle marketingových zájmů Škodovky.

Úplně jasno by mělo být do konce listopadu, tedy do úterý. V nejbližších dnech tedy snad přijde i oficiální tisková zpráva.


 
 
Fotogalerie:   Barum rally 2004 od Pavla Kacerovského

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose