www.car.cz
 

Také rallyesprintů bude v sezóně 2005 devět. Včetně novinek
     29.11.2004 13:23 - Pavel Jelínek


Podobně jako příští ročník 2005 republikového mistrovství v automobilových soutěžích bude mít devět dílů také program jednodennních sprintrallye.

Do již schváleného  mistrovského kalendáře byly nově zařazeny sprintrallye v Hradci Králové, Pelhřimově a ve Vsetíně a naopak vypadla  z něj sosnovská soutěž, která v minulých letech šampionát  tradičně zakončovala.

Stejně jako v roce 2004 sezónu zahájí Rallye Vysočina  v okolí Okříšek, která má termín již v polovině  března. Také druhá soutěž se pojede na Vysočině - o měsíc později jí bude Rallye Pelhřimov. A připomeňme, že  již v prvním ročníku nabídla  pěkné  tratě, známé i z  dávné minulosti. O další měsíc později je v plánu Autosalon rallye v okolí Brna a také  čtvrtý podnik v polovině června se jede na Moravě - ve známých terénech na Slušovicku jako Rallyesprint Kopná.

Pak již se šampionát na dvě soutěže přesune  do  Čech - na červencové Rallye Úslava Blovice a Pačejov. Následovat bude  zářiový sprint ve Vyškově a na začátku října nováček  šampionátu - Labská rallye Hradec Králové. Další nováček  sezónu zakončí, i když se pojede nejspíš na  fanouškům i jezdcům  důvěrně známých tratích a silničkách a kotárech v okolí Vsetína.


Jako volné podniky by  se pak měla jet pátá Rallyeshov Modřice a Pražský sprint.


I ve sprintech se bude do konečného pořadí podobně  jako  v případě velkých soutěží započítávat jen sedm z devíti výsledků.


Kalendář sprinty 2005: 
11. - 12. března: Rallye Vysočina Okříšky, 
15. - 16. dubna: Rallye Pelhřimov, 
13. - 14. května: Autosalon rallye Brno, 
17. - 18. června: Impromat Rallysprint Kopná, 
15. - 16. července: Rallye Úslava Blovice, 
29.- 30. července: Agropa Sprintrallye Pačejov, 
2. - 3. září: Böttcher rallye Vyškov, 
7. - 8. října: Labská rallye Hradec Králové, 
4. - 5. listopadu: Würth Sprintrallye Vsetín


 
 
Fotogalerie:   Vyškov 2004 od Pavla Pustějovského

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose