www.car.cz
 

Dvojnásobné vánoční překvapení Jakuba Smrže
     30.11.2004 18:40 - tisková zpráva


Chcete najít pod vánočním stromečkem letošní motocykl Kuby Smrže i s věnováním? To nebude vůbec žádný problém!

 

Český jezdec totiž přichystal do předvánočního shonu společně s firmou EMU s.r.o., /velkoobchod s hračkami/ zcela ojedinělou věc! Až budete za pár dní bloumat okolo výkladů a nebudete si vědět rady jakým dárkem by jste potěšili Vaše dítko, vášnivého sběratele motocyklových modelů či fanouška silničních motocyklových závodů ve Vaší rodině, máme pro Vás řešení. Kupte jim model letošního motocyklu Honda českého závodníka Jakuba Smrže. Jedná se nejen o sběratelskou raritu vyšperkovanou navíc vlastnoručním podpisem /možno i s věnováním/ nejlepšího českého jezdce roku 2004, ale  zároveň i o opravdu pěkný a ojedinělý dárek.

 

Michal Žďánský /jednatel EMU spol.s r.o./ :

Splnit třeba i malé dětské přání? To byl vždycky můj sen. Pro Ježíška je to celé zcela určitě banální maličkost! Pro mne osobně a celou firmu je to však velmi prestižní záležitost, kterou jsem chtěl udělat již dávno, ale odhodlali jsme se až nyní. Český trh s hračkami navíc takovou „drobnost“ zkrátka postrádal.

 

Přitom v okolních zemích je to zcela běžná věc. Navíc i přes svůj mladý věk je jméno Kuba Smrž již zažité v podvědomí dětí, tak proč by zrovna „naše“ děti nemohli mít svého oblíbeného českého jezdce? Nestává se totiž zcela běžně, že by firma vyrábějící motocyklové modely vytvořila jen tak limitovanou edici jakéhokoliv jezdce a tak jsme to s jejich svolením udělali za ně. Kuba Smrž si tohle privilegium navíc vysloužil tím, že byl nejlepší český jezdec v letošním světovém šampionátu MotoGP.

 

Model v měřítku 1:10 od španělské firmy Guiloy je o to cennější, že jsme jich nechali vyrobit pouhých 48 kusů, což je přesná polovina jeho již pomalu v podvědomí zafixovaného startovního čísla 96. S Kubou jsme našli společnou řeč ve všech směrech a stojíme tak těsně i před podepsáním sponzorské smlouvy. Doufám, že se mu bude v příštím roce znova dařit, protože bychom rádi vyrobili mnohem větší počet těchto modelů pro náš český trh“.

 

 Jakub Smrž:

Jsem nesmírně rád, že se v EMU rozhodli vytvořit zrovna kopie mého závodního motocyklu, se všemi mými letošními sponzory. A určitě to nepřeženu, když řeknu, že jsem na to patřičně hrdý a mám z celé akce obrovskou radost hlavně kvůli „malým“ fandům jedné stopy. Když jsem byl já dítě, nic takového nebylo. A jako malý kluk bych dal za takový model nevím co!

 

Je to zvláštní pocit dívat se na ten model v měřítku 1:10. Vybaví se mi vzpomínky na celý letošní úspěšný rok. A jestli si s ním budu hrát? Určitě! Závodní motorku teď nemám a než začne sezóna nová, tak s ním pár stovek testovacích metrů po stole a i všude jinde určitě najezdím!“.          

 

Případně objednávky zasílejte na:

kuba.smrz@jilovice.cz

tel.: 547226521 , mobil: 775 965 642

info@emu-hracky.cz

tel.: 257 290 622

 

nebo u autorizovaných maloobchodních prodejců po celé ČR

 

Více obrázků a informací pak naleznete na:

www.kubasmrz.cz;www.emu-hracky.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose