www.car.cz
 

Halové RONDO tradičně zahájí sezónu
     19.12.2004 16:32 - tisková zpráva


Halový motokros 2005 v brněnském Rondu se blíží

Měli jsme připravené dvě termínové varianty, abychom opět plynule navázali na závěr halového mistrovství Německa, odkud řada jezdců, především zámořských, přijíždí přímo do Brna. Po zjištění definitivní podoby kalendáře německého šampionátu jsme odklepli tradiční termín 14. – 15. Leden 2005, což znamená, že Rondo se pojede opět týden po německém Dortmundu. Po dobrých zkušenostech z minulého ročníku budeme v Rondu závodit znovu v pátek (19.30 hod) a v sobotu (18.00 hod),“ uvádí Jan Juřička, šéf Agentury Forsage, která také letos úspěšně zvládla roli promotéra seriálů mezinárodního mistrovství České republiky v motokrosu a superkrosu.

Blížící se mezinárodní halový motokros v brněnském Rondu bude pátým jubilejním ročníkem v pořadatelské režii Agentury Forsage a diváky jako každoročně pobaví dvoudenním dynamickým pořadem, tvořeným atraktivní symbiózou sportovního vzrušení a zábavné show. Na zhruba 300 metrů dlouhé uměle vybudované hlinité trati se ve třídách 125 ccm a Open představí čtyři desítky českých a zahraničních jezdců. „Chtěli bychom oživit startovní listiny dalšími kvalitními zahraničními jezdci, v Rondu ještě neokoukanými. Vedeme po různých liniích řadu jednání, jejichž intenzita bude samozřejmě každým dnem narůstat,“ dodává Jan Juřička.


další info také na : http://www.arena-cross.cz/


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose