www.car.cz
 

Continental k prodejní logistice v Severní Americe
     tisková zpráva


CONTINENTAL TIRE NORTH AMERICA
- optimalizace logistiky pneumatik

Koncern Continental AG pokračuje v reorganizaci divizí výroby osobních a nákladních pneumatik v regionu Severní Amerika.
Společnosti Continental Tire North America, Inc. (CTNA) a Exel na počátku ledna ohlásily dohodu o strategické spolupráci v oblasti prodejní logistiky v Severní Americe.
Společnost Exel je jednou z nejdůležitějších světových logistických firem, její tržby dosáhly v roce 2002 výše 4,7 mld. GPB.
Společnost Exel převezme, mimo jiné, vedení prodejních skladů, které doposud spadaly pod CTNA. Jednání ohledně všech detailů budoucí spolupráce mají být dokončeny nejpozději 1. dubna 2004.


„Tato situace je vítězstvím. Cíle společnosti CTNA jsou poskytovat to nejlepší v oblasti služeb zákazníkům. Partnerství nám dovolí soustředit se na naše klíčové oblasti – vývoj a výrobu pneumatik, zatímco v tomtéž čase budou zákazníkovi poskytnuty rychlejší a efektivní služby“, říká Martien de Louw, člen výkonného výboru Continental. „Tato iniciativa je dalším významným krokem k posílení pozice koncernu Continental na trhu v Severní Americe.“
Otrokovice, únor 2004

Barum Continental spol. s r.o.
Divize marketing


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose