www.car.cz
 

SEAT se chystá na další Rallye Český Krumlov
     22.12.2004 11:16 - tisková zpráva


33. SEAT Rallye Český Krumlov se jede 26.5. až 28.5. 2005

Už po třiatřicáté se v květnu příštího roku sjedou do Českého Krumlova
tisíce motoristických fanoušků, aby sledovaly souboje nejlepších soutěžních posádek o body do tuzemského rallyového šampionátu
. A již počtvrté ponese nejhezčí domácí soutěž jméno španělské automobilky SEAT - importér těchto populárních sportovně stylizovaných vozů totiž i letos podpoří tradiční SEAT Rallye Český Krumlov.

"SEAT Rallye je mezi příznivci automobilového sportu velmi populární soutěží a naše podpora rallyového sportu dobře ladí s image značky SEAT jako výrobce dynamických vozů s neskrývaným sportovním nábojem," říká Wolfgang Ratz, vedoucí divize SEAT společnosti Import Volkswagen Group. "SEAT tedy znovu zve všechny sp ortovní fanoušky na poslední květnový víkend 2005 do Českého Krumlova, aby přímo u trati podpořili své oblíbené jezdce."

Mezi nejpopulárnější soutěžní piloty českého rallyového mistrovství vždy
patřil Emil Triner, který v posledních třech sezonách hájil barvy týmu SEAT
Sport Czech Republic.
"I po vypršení naplánovaného tříletého kontraktu mezi importérem a týmem SEAT Sport Czech Republic budeme nadále Emilovi vždy držet palce při jeho dalších startech. On a celý tým udělal pro propagaci značky SEAT obrovský kus práce a za to jim patří náš velký dík a uznání," říká Wolfgang Ratz.

Emil Triner v barvách brněnského týmu SEAT Sport Czech Republic stál během uplynulých třech let v Českém Krumlově dvakrát na stupních vítězů, loni skončil čtvrtý. V celkovém hodnocení MMČR v automobilových soutěžích se v roce 2002 vyšplhal až na stříbrnou pozici, v následujících dvou letech skončil vždy těsně pod stupni vítězů.

 
 
Fotogalerie:   Emil Triner na Bohemii 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose