www.car.cz
 

Valoušek se v Rakousku sklouzne před svým světovým turné
     3.1.2005 13:10 - tisková zpráva


Spolu s novým rokem klepe na dveře i nová rallyová sezóna. Na její začátek fanoušci nemusí čekat dlouho, již první lednový víkend se jede v Rakousku první podnik MMČR – Jänner Rally. Původně měl celý seriál absolvovat v barvách Trumf Rally Teamu Roman Odložilík, kvůli jeho zranění jej ale za volantem Suzuki Ignis S1600 nahradí Pavel Valoušek.

            Pro Pavla to nebude první vystoupení v Rakousku, účastnil se této soutěže již loni při její premiéře v kalendáři českého mistrovství. Tehdy ale jel s corollou a na trati panovaly nefalšované zimní podmínky. K nelibosti mnohých fanoušků i jezdců se však letos zima nekoná a zřejmě se tedy pojede na blátě. „Rád bych si zajezdil na sněhu, ale co se dá dělat. Klouzat to bude i tak,“ těší se Pavel.

 

Hlavním účelem startu není výsledek v rámci MMČR, ale příprava na nadcházející sezónu juniorského světového šampionátu, který Pavel Valoušek absolvuje taktéž za volantem suzuky. „Nejde v prvé řadě o výsledek, budeme se hlavně připravovat na Monte Carlo, které startuje už za čtrnáct dnů. Největším soupeřem bude Peták, kterého bychom rádi porazili, ale velmi rychlý bude i Martin Prokop. Musíme zkrátka začít úplně naplno,“ slibuje otrokovický jezdec.

 

             tisková informace

-Vicky- Media Productions  

         foto: F. Dušek

 

 


 
 
Fotogalerie:   Valoušek a Szabo v sezóně 2004

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose