www.car.cz
 

Mazda svolává 50 vozů Tribute. Malý problém
     tisková zpráva


V návaznosti na informaci společnosti Mazda Motor Corporation ohledně svolávací akce na vozy Mazda Tribute (provedení 2,0i i 3,0i) upřesňujeme, že ze zmiňovaných cca 14 tisíc vozů se v Čechách a na Slovensku jedná o pouhých 50 vozů.

Svolávací akce se týká kontroly zámku bezpečnostního pásu předních sedadel, kde by eventuelně mohla vzniknout závada. Tato se projevuje nedostatečným zamknutím zámku bezpečnostního pásu po zasunutí spony. Závada může vzniknout při odlomení části plastového krytu zámku, kdy může tato zapadnout přímo do mechanismu zámku, čímž je omezena správná aretace po vložení spony. Spona se tak neuzamkne vůbec nebo jenom částečně.

Jak již bylo uvedeno, v České republice a na Slovensku se tato kontrola týká pouze 50ti vozů, jejichž zákazníci budou ke kontrole vyzvání osobním dopisem. Při kontrole budou zákazníkům automaticky vyměněny kryty zámků, a to na počkání. V případě zjištění závady funkčnosti samotného zámku jim i tato výměna bude provedena zdarma, na náklady importéra.

tisk  info - Mazda - Auto Palace Praha


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose