www.car.cz
 

Adam Lacko a jeho tým ještě neodhalili plány na rok 2005
     5.1.2005 22:53 - tisková zpráva


Příjemné předvánoční posezení 
 
Téměř dva měsíce po skončení letošního ročníku FIA European Truck Racing Cup se ještě jednou v tomto roce sešli členové ČESKÝ TELECOM Prima Teamu a Truck Race Teamu Egona Allgäuera v zázemí společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT a.s. v Hradci Králové, aby společně zavzpomínali na uplynulý ročník Evropského poháru, předali si drobné dárky a popřáli si vzájemně příjemné prožití nadcházejících vánočních svátků.

Adam Lacko a Roman Seidl dostali však od svých rakouských kolegů dárek skutečně výjimečný - pravé alpské dřeváky v zimní úpravě. Ochotně sundali své zánovní botky a zbytek večera stepovali v nových dřevácích. O dobrou náladu se postarala chutná krmě v podobě výtečně upraveného čuníka (Láďa Štork) i repro a vlastní muzika (zpěv členové obou týmů a kytara Aleše Hozy).

Zda bude ČESKÝ TELECOM Prima Team pokračovat v oblasti truckových závodů v dobře nastartované spolupráci s týmem Egona Allgäuera, či zda se vydá jinou cestou se uvidí v nejbližších dnech po novém roce. 

více na týmových stránkách: www.matejovsky.cz


 
 
Fotogalerie:   Adam Lacko a závěr sezóny 2004

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose