www.car.cz
 

Halový AKAI Arenacross v Rondu opět v pátek a sobotu
     5.1.2005 22:58 - Pavel Jelínek


Pořádající AGENTURA FORSAGE stanovila termín podniku na pátek 14. ledna a na sobotu 15. ledna 2005. I když halové motokrosy se v Brně jezdí už od roku 1991 a svojí četností nenacházejí v České republice obdobu, blížící se „AKAI ARENACROSS 2005“ bude teprve pátým, nicméně jubilejním ročníkem pořádaným brněnskou Agenturou FORSAGE, která budování hliněné tratě pod střechou Ronda iniciovala a následně každoročně realizuje.

Také momentální stav příprav tradičního zahájení motoristické sportovní sezóny v České republice plně koresponduje s dynamičností, vzruchem a překvapivými zvraty halových motokrosů. Organizační zákulisí je složitým mechanismem a prostřednictvím našich postupně vydávaných tiskových informací vám umožníme aktuální přehled nejzajímavějších novinek.

Opět pátek a sobota
V minulém ročníku mezinárodního halového motokrosu v Rondu pořadatelé přihlédli k osvědčeným zahraničním receptům a posunuli brněnský závod z klasického víkendu do pátku a soboty, přičemž zahájení obou programových dní ponechali v podvečerních hodinách. Novinka se až překvapivě snadno ujala a návštěvnost pátečního závodu dokázala životaschopnost tohoto řešení.
Podle schváleného časového harmonogramu dojde k zahájení závodů v pátek 14. ledna 2005 v 19,30 hodin, v sobotu 15. ledna 2005 přijde úvodní show na řadu už v 18,00 hodin.

Trať opět s tunýlkem
Vybudování hliněné tratě v brněnské hale Rondo bude mít opět nádech pozoruhodného stavařského sprintu. Během 30 hodin naveze v převedeném slova smyslu 600 nákladních automobilů více než půl druhé tisícovky krychlových metrů celoročně pečlivě skladované hlíny, ze které speciální četa lidí se zemními stroji vymodeluje zhruba 300 metrů dlouho motokrosovou trať. V její charakteristice nebudou chybět nejatraktivnější prvky z minulého ročníku včetně centrálního veleskoku a křížového podjezdu populárním dřevěným tunýlkem.

Další podrobnosti o  této akce najdete na jiném místě.

Soutěžit  o vstupenky pak můžete zde.

Více na www.Arenacros.cz


 
 
Fotogalerie:   Arenacross v Rondu 2004

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose