www.car.cz
 

Pátou Autosalon rallye čekají zcela nové tratě
     20.1.2005 08:06 - Pavel Jelínek


Také letos se v květnu v okolí jihomoravské metropole uskuteční jeden z dílů  seriálu  sprintrallye, nazvaný  Autosalon rallye 2005. Pátý  ročník této  soutěže, která patří mezi nejmladší u nás, dozná proti minulosti značných změn trati a pojede  se po  vzoru Německé rallye na soukromých cestách mezi jihomoravskými  vinicemi.

Do startu Autosalon rallye 2005, která bude opět předzvěstí automobilového veletrhu na brněnském výstavišti, sice  zbývá ještě  řada měsíců, nicméně přípravy trati  již jedou na plné obrátky. Novinkou bude zásadní změna  trati, která letos nezavítá na  úseky v okolí Blanska, Adamova, či Boskovic, ani na Tišnovsko, kde se dosud jely všechny  čtyři ročníky.

Podobně jako  při Německé rallye se pojede mezi vinicemi a  to v okolí Hustopečí, kde se ostatně  jela v závěru loňského roku IV. Agrotec Rallye show Modřice. Při ní si hustopečtí spolupořadatelé a stavitelé  tratě  úseky vyzkoušeli  a podle ohlasů se erzety přes množství rychlých   úseků závodníkům i divákům líbily. Navíc organizátoři  mají  připravenu řadu nových a ještě lepších  úseků, takže se fandové jistě mají v polovině května na co těšit.


 
 
Fotogalerie:   Jänner rallye 2005 od Pavla Kacerovského

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose