www.car.cz
 

Volkswagen pozlatil své dealery . Zlaté jehlice rozdány
     1.2.2005 22:43 - tisková zpráva


Čtyři partneři tuzemské sítě Volkswagen získali prestižní koncernové ocenění „Zlaté jehlice“

 

Praha 1. února 2005 - Zlatými jehlicemi – prestižním oceněním, kterým koncern Volkswagen každoročně vyznamenává své nejlepší dealery, se letos ozdobily hned čtyři firmy tuzemské prodejní a servisní sítě Volkswagen: TOP CENTRUM Car Hodonín, Autosalon Louda Poděbrady, auto I.S.R. Průhonice u Prahy a Car Point Karlovy Vary.

 

Zlaté jehlice uděluje vedení koncernu Volkswagen na základě nominací, navržených národními importéry jednotlivých zemí. „Kritéria jsou náročná a hodnocení velmi komplexní – samozřejmě se díváme na prodejní výsledky, ale stejnou váhu má například spokojenost zákazníků se servisní péčí, úroveň servisních služeb, schopnost daného dealera rychle a správně aplikovat nově zaváděné programy, důležitá je i aktivita při uplatňování nejmodernějších technologických postupů a podobně,“ vysvětluje David Liška, vedoucí Divize Volkswagen osobní vozy společnosti Import Volkswagen Group s.r.o. (IVG).

 

„Můžete mít sebelepší produkt, ale bez kvalitních prodejních a servisních partnerů se neobejdete. Proto věnujeme takovou péči neustálému zkvalitňování naší prodejní sítě a právě proto dealery všemožně motivujeme - například i cenami, jako jsou „Zlaté jehlice“,“ vysvětluje Rudolf Javurek, generální ředitel celé importérské organizace IVG. „Vloni jsme dokázali i na velmi slabém tuzemském trhu docílit výborných výsledků: Zvýšili jsme prodeje o 22% v osobních vozech a jsme „jedničkami“ na importérském trhu – to je výsledek, na kterém mají stěžejní podíl právě prodejci značky Volkswagen.“

 

Zlaté jehlice“ jsou nejvyšším oceněním kvality a výsledků práce dealerů sítě Volkswagen, jediným vyšším vyznamenáním je „Diamantová jehlice“, kterou zatím vlastní jediný‘‘ diamantový dealer‘‘ v České republice – pražská společnost Auto Jarov.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose