www.car.cz
 

Tomáš Enge testuje Aston Martin v Sebringu na Floridě
     2.2.2005 19:28 - tisková zpráva


Tomáš Enge se v těchto dnech účastní testů vozu Aston Martin DBR9 v Sebringu, kde je přítomna celá šestice oznámených jezdců.

Liberecký rodák se na Floridu vrátil týden poté, co v Miami testoval s týmem Panther Racing, tentokrát však zamířil do Sebringu. Tam na něj čekal sportovní vůz Aston Martin DBR9, na jehož vývoji se podílí společnost Prodrive. Teplé počasí Floridy umožňuje první testy za běžných klimatických podmínek, předchozí testy v Evropě se konaly za chladného počasí.

 

Společně s Engem se testů účastní také dalších pět jezdců, kteří byli společně oficiálně představeni: David Brabham, Peter Kox, Pedro Lamy, Stephane Ortelli a Darren Turner. „Je skvělé mít skupinu takto talentovaných jezdců. S většinou jsme v minulosti spolupracovali a víme, že budou pracovat jako tým a společnými silami pomohou vývoji DBR9,“ uvedl šéf týmu George Howard-Chappell. Aston Martin potvrdí později, kteří z jezdců se zúčastní jednotlivých závodů.

 

Tomáš Enge: „Sebring považuji za opravdový začátek našeho vývojového programu, protože poprvé jezdíme za podmínek, které můžeme očekávat v průběhu celé sezony. Jsem rád, že mám tak dobré kolegy, jakými jsou Peter, kterého znám velmi dobře, a Pedro, který má zkušenosti z formule 1. Před námi je ještě dlouhá cesta a musíme postupovat krok za krokem, protože naše práce teprve začala a musíte očekávat, že ne vždy vše půjde přesně podle plánu. Nicméně tým je velmi zkušený a jsem přesvědčený, že budeme mít velmi konkurenceschopný vůz.“

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2004 od Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose