www.car.cz
 

Valašská rally 2005 se pojede pod křídly Sheronu
     3.2.2005 09:26 - Pavel Jelínek


GLOBAL ASSISTANCE Mezinárodní mistrovství České republiky v rally 2005

 

 

Třetí podnik Global Assistance Mezinárodní mistrovství České republiky XXIV. Valašská rally ve Valašském Meziříčí získal hlavního partnera! Letošní čtyřiadvacátý ročník se pojede pod názvem SHERON Valašská rally 2005.

 

Pořadatelé populární valašky AutoMotoKlub Rallye Sport – Vsetín podepsali smlouvu o spolupráci s firmou DF Partner s.r.o. Registrovaná obchodní značka této společnosti SHERON se objeví i v názvu automobilové soutěže. „Dohodli jsme se na spolupráci pro letošní ročník. Jednání byla velmi vstřícná a jsme rádi, že jsme získali hlavního partnera rally. Věříme, že spolupráce bude úspěšně pokračovat i v dalších letech, neboť v případě oboustranné spokojenosti je ve smlouvě dvouletá opce. Vedle finanční podpory počítáme i s materiálním plněním ze strany hlavního partnera,“ uvedl Miroslav Hošák, předseda AMK Rallye Sport – Vsetín a předseda organizačního výboru rally.

 

DF Partner s.r.o. je významný výrobce a dodavatel produktů pro automobilový průmysl. Motoristům je znám svými produkty autochemie a autokosmetiky. Od roku 2002 působí jako významný partner automobilového soutěžního jezdce Romana Kresty.   

„Valašská rally je zajímavým prostředkem podpory a propagace naší obchodní značky SHERON a rozvinutí našich aktivit v motoristickém sportu, které jsou nám nejbližší. Navíc se tato akce koná ve Zlínském kraji, což je pro nás i otázkou prestiže. Spousta fanoušků automobilového sportu se přijede na Valašsko podívat. Jsme pyšní, že můžeme být u toho,“ řekl ing. Luděk Drha, marketingový ředitel DF Partner s.r.o.

 

SHERON Valašská rally 2005 se pojede v termínu 31. března – 2. dubna. Start rally je na programu 1. dubna v 16.30 hodin z náměstí ve Valašském Meziříčí, na stejném místě se nejúspěšnější posádka objeví v sobotu 2. dubna v 17.15 hodin.

 

Celkem trať měří 487 km a obsahuje 12 rychlostních zkoušek v celkové délce 192 km. Další informace naleznete na oficiální internetové stránce soutěže: www.valasskarally.com   

 

 

Vsetín – středa 2. února 2005                                                      Roman ORDELT

                                                                                                          tiskové středisko

                                                                                          SHERON Valašská rally 2005


 
 
Fotogalerie:   Monte Carlo 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose