www.car.cz
 

Roman Kresta patronem soutěží ČMPR
     9.2.2005 10:51 - tisková zpráva


Po návratu z Rallye Monte Carlo 2005 se Roman Kresta sešel s vedením AAS (ČMPR), aby projednal možnost angažování jeho osoby v podpoře mladých jezdců v ČR.

Byl navržen projekt, který, ve spolupráci s připravovaným televizním pořadem a tiskovými médii, by sloužil k větší propagaci Českomoravského Poháru rallye a tím i zviditelnění nových a mladých nadějných jezdců. Mimo jiné se hovořilo i o dobré úrovni pořádaných podniků ČMPR, kdy se loni jednoho z nich ( rallye Pelhřimov) Roman Kresta, společně s Jendou Tománkem zúčastnil. Více k tomuto projektu se vrátíme později.

Mimo jiné se Roman Kresta s Jendou Tománkem rozhodli podpořit mladé a začínající jezdce, ale i ty, kteří se ČMPR účastnili letošního roku, ale bojovali s finančními rozpočty tím, že věnovali do ČMPR soupravy nehořlavého spodního prádla pro tyto jezdce a spolujezdce.

Zájemci o toto spodní prádlo se mohou přihlásit a vyzvednout si ho ve společnosti Virtucon CZ,s.r.o., Tiskařská 10, Praha 10, popřípadě bude k dispozici na jednotlivých školeních. Upřednostněni budou nové posádky a posádky s dolních pater výsledkových listin s nižšími rozpočty.

Dále se počítá s prodejem přileb a kombinéz za nižší ceny.

ŠKOLENÍ:

Povinné školení jezdců a spolujezdců, kteří chtějí v sezóně 2005 startovat v ČMPR, se uskuteční ve dvou termínech:

27.února.2005 v KRAMOLÍNĚ, začátek v 10.00 hodin. Cena školení je 100,- Kč (v ceně školení je guláš). Účast na tomto školení prosím potvrďte e-mailem na adresu sport@cmpr.cz (jako předmět uveďte „školení“), popř. formou SMS na číslo 608 24 00 13, a to nejpozději do 23.2.2005, aby bylo jasné, kolik porcí jídla bude přibližně potřeba.

5.března.2005 ve Fulneku, začátek v 10.00 hodin. Cena školení je stanovena na 100,- Kč.

Pouze připomínám, že bez absolvování tohoto školení nebude možné, aby jezdec či spolujezdec získal licenci a tím pádem nebude moci startovat v soutěžích ČMPR. Obsahem školení je detailní seznámení se se sportovními řády, bezpečnostními a technickými předpisy apod. Národní sportovní řády na rok 2005 obdržíte na místě a jsou v ceně obou školení.

Do roku 2005 zůstává možnost individuálního doškolení soutěžících i mimo tyto hlavní termíny. Každé takové individuální doškolování proběhne vždy v pondělí, v týden konání soutěže od 15.00 do 17.00 hod v prostorách sídla AAS a bude zpoplatněno sumou 500,- Kč.

Na školení si s sebou vezměte psací potřeby. Pokud budete žádat o novou licenci, vezměte si také jednu fotografii pasového formátu, kterou budete potřebovat na kartičku licence.
Žádost o vydání/prodloužení licence je ve formátu pro Excel (.xls) ke stažení na tomto odkazu . Formuláře Žádosti budou samozřejmě k dispozici i na místě školení. Cena licencí ČMPR pro rok 2005 zůstává nezměněna, tedy 800,- Kč Pokud budete o licenci žádat na místě školení, budete skládat s přihláškou i cenu za licenci.

Tohoto školení se samozřejmě nemusí účastnit soutěžící, kteří se účastní školení MČR.


Centrální testování vozidel

Při tomto centrálním oficiálním testování bude provedena povinná emisní kontrola a měření hluku, a současně bude provedena zvláštní technická prohlídka sportovního automobilu v pověřených STK – viz níže. Úspěšné absolvování předepsaných měření a zvláštní technické prohlídky je podmínkou zdárného otestování.

Každému otestovanému sportovnímu automobilu bude vydáno povolení MD ČR k provozování sportovního automobilu na pozemních komunikacích platné pro daný rok. Při centrálních testováních bude toto povolení vydáno na místě a bez zvláštního poplatku. Bez tohoto povolení je Průkaz sportovního automobilu opatřeného registrační značkou (tzv. Sportovní průkaz) neplatný.

Majitelé vozidel jsou povinni dostavit se k testování s čistým, plně funkčním vozidlem, v bezvadném technickém stavu a odpovídajícím patřičným technickým předpisům ČMPR na rok 2005.

K testování vozidel je potřeba bezpodmínečně následujících věcí:

- 2 fotografie auta o rozměru 6 x 9 cm v pohledech zleva zepředu a zprava zezadu
- technický průkaz vozidla a osvědčení o technickém průkaze (TP a OTP).
- smlouva o pojištění vozidla
- doklad o zaplacení pojistného
- doklad o kontrole (revizi) hasicího systému (hasících přístrojů)

Cena centrálního testování je stanovena sazebníkem FAS na 1.500,- Kč.

Testování vozidel do ČMPR proběhne ve dvou dvoudenních termínech a na dvou místech:

Praha, STK Chodovec
19.března.2005, 09.00-18.00 hod.
20.března.2005, 09.00-19.00 hod.

Zlín, STK Malenovice
09.dubna.2005, 09.00-18.00 hod.
10.dubna.2005, 09.00-15.00 hod.

Každé jiné než centrální testování bude považováno za testování mimo termín a držitel sportovního automobilu bude muset požádat příslušnou testovací komisi FAS AČR o náhradní termín testování. Podmínkou však bude absolvování prohlídky na jedné z níže uvedených STK. Bez absolvování této prohlídky nebude žádný sportovní automobil otestován! Toto se v plném rozsahu týká i nově přestavěných případně postavených, poprvé testovaných automobilů. Pokud automobil při testování mimo termín uspěje, musí držitel individuálně požádat MD ČR o povolení provozování sportovního automobilu na pozemních komunikacích.

oficiální stránky  poháru : http://www.cmpr.cz/


 
 
Fotogalerie:   Blovice 2004 podruhé

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose