www.car.cz
 

Tomáš Enge se zabydluje u Panthera - začal v Phoenixu nejrychleji
     10.2.2005 11:15 - tisková zpráva


Tomáš Enge se rychle zabydluje v týmu Panther Racing a oficiální testy IRL v Phoenixu začal nejrychlejším časem dopoledních jízd, celkově skončil 11.

Phoenix je pro Engeho dalším novým oválem a oficiální testy jsou proto vítanou příležitostí ke sbírání zkušeností před začátkem sezony. Český jezdec se potýká s nachlazením, přesto dokázal v dopolední části jízd na jedné míli dlouhém trianglovitém oválu zajet nejrychlejší čas 20,8941.

 

Za celý den Engemu patřila 11. příčka se ztrátou pěti setin na zkušenějšího týmového kolegu Tomase Schecktera, který byl sedmý. Nejrychlejší čas zajel šampion Tony Kanaan, který letos bude v Phoenixu usilovat o třetí vítězství na této trati.  

 

Tomáš Enge: Dopoledne bylo velmi pozitivní, protože jsme byli nejrychlejší. To je vždy dobré. Náš odpolední program byl zkrácen kvůli tomu, že jsme prořízli několik pneumatik. Tato trať se mi líbí nejvíce ze všech oválů, na kterých jsem dosud jel a těším se na zítřejší jízdy.“

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Tomáš Enge - Silvestrone 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose