www.car.cz
 

Soutěž Miss Rally Vysočina doplní šestý ročník Okříšek
     28.2.2005 10:23 - Pavel Jelínek


Česká MISS je sice od soboty známa, ale podobnou soutěž krásek letos připravili   třeba  také pořadatelé rallye v Okříškách, což  bude první  podnik ve sprintrallye. Také v tomto případě mohou zájemci posílat zprávy SMS, ale hlasovat se  dá i na intenetu.

Další info k soutěži, která se rychle   blíží, přineseme na jiném místě.

 

Soutěž Miss Rally Vysočina (dále jen Soutěž) je pořádána jako atraktivní doplněk soutěže Rally Vysočina Soutěž pořádá Horácký Autoklub Okříšky a společnost Tajfun Digital, s.r.o., Třebíč dále jen "vyhlašovatel".

Finále bude probíhat do 10.března 2005 formou hlasů veřejnosti na základě zveřejněných fotografií vybraných finalistek v tištěných i internetových médiích. Veřejnost takto pomocí SMS hlasů, hlasování na internetových stránkách a hlasovacích karet u partnerů zvolí Miss Rally Vysočina. Miss Rally Vysočina se stává dívka, která obdrží absolutně nejvíce hlasů, další dvě dívky získají tituly 2. vicemiss Rally Vysočina a 3. vicemiss Rally Vycočina.

HlASOVAT MŮŽETE NA www.http://www.rallyvysocina.com/


 
 
Fotogalerie:   Rallye Šumava 2005 - foto od týmů

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose