www.car.cz
 

Na Valašskou rallye se chystá osmá pohárová fabia - Lešanský
     11.3.2005 10:24 - tisková zpráva


Na osm by se mělo rozrůst startovní pole 3. ročníku Škoda Fabia Rallye Cupu při druhé letošní soutěži. Na Valašskou rallye se na přelomu března a dubna připravuje vedle sedmi posádek, které už startovaly při Rallye Šumava, osmý pilot – dvaačtyřicetiletý Dušan Lešanský se spolujezdcem Mojmírem Slámou z olomouckého týmu DEFRS s.r.o.
 
„Do automobilového sportu se vracím po téměř čtrnáctileté přestávce,“ prohlásil Lešanský, který před lety zkoušel soutěže s žigulíkem a jedenáct sezón závodil na motokárách. „Rozhodli jsme se pro pohárovou fabii, protože začínáme prakticky od nuly a tohle auto už je z osmdesáti procent hotové, největší problémy by měly být ošetřené a tím nám odpadne řada starostí,“ dodal Dušan Lešanský.

První ostrý test v novém voze absolvuje posádka Lešanský – Sláma při víkendové Rallye Vysočina a pak už se bude připravovat na Valašskou rallye. „Tenhle sport jsem měl vždycky rád a moc mě bavil. Ale scházely nám peníze.
Teď se podařilo sponzora sehnat, tak se chci při soutěžení pobavit. Už nejsem nejmladší, možná na to nemám, ale třeba ještě dokážu mladíky prohánět,“ plánuje Dušan Lešanský.
 
   

http://www.fabia-cup.cz/


 
 
Fotogalerie:   Příbram 2004 od Martina Viďourka

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose