www.car.cz
 

Druhý testovací den Peška.Značné zlepšení časů
     tisková zpráva


Stejně jako první den testování bylo na okruhu Cartagena slunečno a sucho, s mírnými teplotami lehce pod 20° Celsia. Lukáš po včerejším seznamování se s novými stroji testoval oba připravené motocykly, ale hlavně se věnoval stroji, který technici týmu přes noc připravili tak, aby co nejlépe vyhovoval Lukášový požadavků. To se podle očekávání projevilo i ve zlepšení dosahovaných časů, kdy Lukáš dokázal během dnešního dne najet více než 80 kol a nejlepší čas se pohyboval na hranici 1:40,4, což je značné zlepšení proti časům z prvního testovacího dne.


"Dnes jsem se cítil mnohem lépe, pomalu to dostávám pod kontrolu a daří se mi zrychlovat. Je to vidět i na zlepšení časů oproti včerejšku. Dnešní čas je dobrej, ale chtěl bych se dostat někam na 1:39, abych byl spokojenej. Na zítra máme zase připraveno pár změn a vylepšení, tak uvidíme jak to půjde.

Ale mám radost, že už teď dokážu jezdit vyrovnané časy s jinými týmy z mistrovství světa, kteří tady testují společně s náma, takže se zdá, že motorka bude na sezónu opravdu dobře připravena a umožní zajet dobré výsledky."
řekl Lukáš z Cartageny.

"Dnešní testy proběhly bez problémů. Lukáš dnes najezdil hodně kol a stále zrychluje. Dnes jsme měli na programu hlavně testování nového odpružení od WP, které budeme tuto sezónu používat a zatím jsme maximálně spokojeni. Zítra se chceme soustředit na testování motoru a vyzkoušet některé nové věci, které máme připraveny. Necháváme Lukáše také volně jezdit, aby si co nejvíce zvykl na nový motocykl." komentoval druhý den testů Aki Ajo.


Společně s týmem AJO Motorsport testuje v Cartageně i tým ELIT Grand Prix Racing Team.

AMD Brno


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose