www.car.cz
 

MotoGP - IRTA testy 2005: Nakonec přece jenom Pedrosa nejrychlejší
     18.3.2005 06:45 - Pavel Jelínek


Mistr světa Daniel Pedrosa v průběhu posledního dne testů třídy 250cc ukázal soupeřům svoji sílu. Po průjezdu úplně posledního testovacího okruhu se čas zastavil na míře 1:46,248, což znamená vylepšení rekordu této třídy na jedno kolo. V závěru ale o tuto pozici musel bojovat s nejlepším jezdcem na Aprilii Sebastianem Portem.

Byl to dnes velice složitý den, pokračovaly totiž naše potíže s karburátorem“, vysvětloval Pedrosa. Ten dnes objel celkem 99 okruhů a byl jedním z nejpilněji testujících jezdců. Svou snahou ho překonal pouze kolega od Hondy Hiroshi Ayoama se 104 okruhy.

Měli jsme současně také problémy s přední pneumatikou, což soudím ale byly potíže i ostatních jezdců. Byl tím částečně narušen náš plánovaný program, odpoledne však se vedlo již podstatně lépe. Jsem spokojen, že kromě motocyklu číslo jedna se nám podařilo dobře nastavit i stroj náhradní. Věříme, že příští týden v Jerezu zcela odstraníme zbývající nedostatky“, ukončil svoje úvahy Pedrosa.

Na třetí pozici dnes skončil Randy De Punker, který současně absolvoval i třetí největší porci okruhů. Čtvrtý se umístil další jezdec na Aprilii Alex de Angelis před Jorge Lorenzem na Hondě.

Svoje pozice dnes vylepšili oba čeští zástupci v této třídě – Jakub Smrž se posunul na 17. místo, Radomil Rous na 23.

 





-pa-


 
 
Fotogalerie:   Rally Vysočina 05 od Josefa Kukačky

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose