www.car.cz
 

Televizní MotorTip 14 – před startem vrchařů ( i na internetu)
     29.3.2005 00:10 - Pavel Jelínek


Televizní magazín MotorTip, jeden z mála motoristických magazínů na českých televizích, zabývajících se především tuzemským motoristickým sportem, přinese ve svém nejnovějším vydání již čtvrté a zároveň závěrečné ohlédnutí za loňskou  sezónou. Celostátní premiéra bude  ve čtvrtek 7. dubna 2005, diváci na Brněnsku a jihu Moravy (ale také na internetu) mohou pořad vidět  o týden  dříve. 

 

MT číslo 14 bude věnován rozhovorům s několika předními  tuzemskými vrchaři před nadcházející sezónou ( Otakar Krámský, Miloš Beneš, Milan Svoboda, Robert Šenkýř , Tomáš Kusý,  Dan Michl ) a  tím i pozvání na úvodní podniky sezóny  Brněnského Draka  i  Slovácký kopec a dalším  aktualitám.

Nahlédneme na nedávný autosalón do Ženevy 2005 a další příspěvek se vrátí k závodu historických vozů na  sprintu v Okříškách.

 

 

MotorTiP je zaměřený na novinky a aktuality v automobilové branži, informace z vybraných světových autosalonů i na občasné testy nových vozů, různé zajímavosti a pravidelně se věnuje především různým disciplínám motoristického sportu. Zejména MČR v rallye a sprintrallye, závodům automobilů i motocyklů na okruzích, do vrchu, trucktrialu, off road, motokrosu, superkrosu, autokrosu, supermotu , čtyřkolek , minibiků a podobně.

 

 

Novinkou je možnost  stažení pořadu na internetové stránce www.tvb1.cz.

Pokud budete mít se stažením problém, můžete se aktuální pořad ( tedy vždy poslední) pokusit zhlédnout  také na závěr živého vysílání metropolitní televize Brněnská jednička

( TVb1) zde: http://www.tvb1.cz/live.php 

 

MotorTip je vyráběn v brněnském studiu společnosti AZ media společně s vysíláním metropolitní televize Brněnská jednička. Hlavním tvůrcem MotorTipu je Pavel Jelínek, který v únoru obdržel ocenění od ÚAMK formou udělení titulu Motoristický novinář roku 2004, jenž obdržel také za svoji činnost v roce 2003. Výrobě podobných televizních magazínů

( vysílaných na některých regionech TV Prima, TV 3, TV Galaxie , Kabel plus, SELFnet , Intercable, TV Galaxie sport atd) se mimochodem věnuje již více než deset.

 

 

 

 

KDY a KDE na TV:

Patnáctiminutový MotorTip je možné vidět v celostátní síti kabelových  televizí Karneval a UPC v různých časech a různých městech naší republiky.

 

V celostátní síti kabelové televize Karneval na kanálu FORCABLE ( neboli také infokanál)   Vysílací časy se neustále obden střídají a  pořad se  vysílá  3x a  4x denně v různých časech.

 

V celostátní síti kabelové televize UPC je pořad  k vidění na kanálu UPC EXPRES ( neboli také dřívější  infokanál). Zde je vysílán 3x denně, v rámci Brna pak  každou  sudou hodinu po  vysílání TVB1.

 

Na Moravě mohou pořad  vidět  také diváci TV Morava ( kabelové i teresterické vysílání na Olomoucku, Jesenicku, Šumpersku, Novojičínsku, Prostějovsku, Vsetínsku, Přerovsku , Vyškovsku) a to 5 x  denně.

 

Motortip je vidět také v síti SELFservis v jihomoravských městech : Bohuslavice, Bukovany, Hrušovany u Brna, Hustopeče, Ivančice, Kyjov, Moravský Krumlov , Mutěnice, Neslovice, Oslavany, Rosice, Svatobořice- Mistřín, Vojkovice, Šlapanice, Židlochovice.

 

Pořad je součástí  vysílání  severočeské TV Lyra, kde je MotorTip vysílán každý čtvrtek s reprízou v úterý ráno v době po 7,40 hodině. ( v rámci regionálního vysílání TV Prima z  terestrálního vysílání z vysílače Děčín, Ústí nad Labem a Teplice a v kabelové síti, kterou provozuje TV Lyra.

 

Podrobnosti o vysílacích časech a místech (lokalitách) též na:

www.forcable.cz,

www.satplus.cz ,

www.motortip.cz

www.selfnet.cz,

www.selfservis.cz,

www.tvlyra.cz,

www.TVB1.cz

 

Pavel Jelínek

Tisková informace

V Brně 28. března 2005

p.jelinek@chello.cz

732 223456


 
 
Fotogalerie:   DTM v Brně od Josefa Svobody

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose