www.car.cz
 

Také výstava AutoRAI v Amsterdamu zahájila sezónu
     30.3.2005 12:36 - tisková zpráva


Jednou z prestižních výstav automobilů, která je zařazena do oficiálního kalendáře mezinárodní organizace O.I.C.A., je také AutoRAI v Amsterdamu.

Také v letošním roce byla tato výstava jednou z největších v tomto regionu. O popularitě svědčí i to, že si ji za dobu trvání prohlédlo více než 450 000 návštěvníků. Exponáty jednotlivých vystavovatelů zaplnily všechny haly výstaviště v Amsterdamu a návštěvníci si přišli na své i ve specializovaných tematicky zaměřených expozicích.

Na AutoRAI 2005 se prezentovaly všechny rozhodující značky a pořadatelé zde letos přivítali také zcela nové vystavovatele. Celkem se zde prezentovalo více než šedesát značek a návštěvníci si zde mohli kromě jiného poprvé prohlédnout například americké terénní speciály Hummer, luxusní vozy Maybach, novou verzi sportovního vozu Corvette apod. Svou světovou premiéru si v Amsterdamu prožila také nová verze modelové řady Renault Laguna. Mezi novinkami, které byly poprvé prezentovány v Evropě, byla například i nová verze vozu Ferrari Superamerica, nebo Daihatsu Sirion.

Z tematicky zaměřených expozic, kam směřovaly kroky návštěvníků velice často, to byl například tzv. „SuperCar Paddock“. Již podle názvu bylo jasné, že zde bude opravdu na co se dívat. Porsche Carrera GT, Ford GT, MG XPower, Superperformance Le Mans Coupe, BMW M3 GTR, to je jen krátký výčet toho, co zde bylo k vidění.

 

ti Autosalon Brno 2005


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose