www.car.cz
 

Emil a zákazníci Aralu pomáhají postiženým dětem
     5.4.2005 20:56 - tisková zpráva


Praha, 5. dubna 2005K dnešnímu dni přispěli členové Aralkonta – věrnostního programu Aral ČR, a.s. částkou 112 100 korun handicapovaným dětem sdruženým v projektu Emil. Nasbíraná částka slouží k dobíjení prepaidové (předplacené) karty mobilního telefonu postižených dětí automatizovaným systémem věrnostního programu. Je to jedna z forem, kterou Aral ČR, a.s. podporuje projekt Emil, zajišťovaný Asociací PCC.

 

Mobilní telefon potřebují handicapované děti pro komunikaci se svými rodiči, učiteli, rehabilitačními pracovníky, trenéry nebo vrstevníky, což jim umožňuje  jednodušší integraci do společnosti a snazší organizaci jejich každodenního rozvrhu.

 

Za své nákupy na čerpacích stanicích Aral získávají členové Aralkonta body v  (za 25 Kč - 1bod). Nasbírané body mohou využít k odběru odměn, které Aralkonto nabízí a část z nich mohou ze svého účtu věnovat handicapovaným dětem jednoduchým převodem na účet Emil, který je pro tento účel speciálně zřízen a aktivně propagován mezi členy tohoto věrnostního programu.

 

Účet spravuje organizátor projektu Emil, Asociace PCC, od října roku 2002. Pověřený správce účtu přistupuje pod jménem a heslem na účet a automatizovaně dobíjí kredit mobilních telefonů handicapovaných dětí, které to právě nejvíce potřebují.

 

 „Díky Aralu mohou být děti v kontaktu se svými rodiči, sourozenci nebo kamarády a mobilní telefon jim pomáhá v běžném životě stejně jako každému z nás,“ říká Martina Tomková, manažerka benefičního projektu Emil.

 

„Naše společnost se ve svých sponzorských aktivitách zaměřuje na ty, kteří pomoc potřebují nejvíce. Jsme hrdí na to, že můžeme usnadnit život handicapovaným dětem a napomoci jejich osobnímu rozvoji. A to nejen ve sportu, ale i v dalších školních i volnočasových aktivitách,“ říká Ing. Martin Durčák, Retail Operational Manager Aral ČR, a.s. a dodává: „Naši zákazníci mohou přímo podpořit handicapované sportovce například nákupem v našich gastronomiích označených logem Petit Bistro. Finanční prostředky získané z prodejů v Petit Bistrech jsou prostřednictvím našeho partnera Asociace PCC věnovány na nejdůležitější pomůcky a prostředky, které dětem usnadní především jejich volný pohyb a dopravu.“

 

Oficiální maskot projektu Emil


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose