www.car.cz
 

Olej SHELl pro vynikající kondici motoru
     5.4.2005 21:03 - tisková zpráva


DEJTE SVÉMU VOZU POCIT, JAKO BY PRÁVĚ VYJEL ZE SERVISU!

 

Praha, 5.4. 2005 - V těchto dnech přichází na český trh nový Shell Helix. Motorový olej s novým složením a aktivní čistící schopností.

 

Společnost Shell Lubricants uvádí v těchto dnech na trh motorový olej Shell Helix s novým složením. Tento motorový olej nyní obsahuje speciální čistící aditiva, která aktivně odstraňují nečistoty a usazeniny, čímž dlouhodobě udržují motor v dobré kondici. To znamená, že Shell Helix motor je nejen chrání, ale i vyčistí a tím umožní hladší, klidnější jízdu – jako by vůz právě vyjel ze servisu.

 

Přísně kontrolovaný program nezávislého laboratorního testu prokázal, že nové složení oleje Shell Helix rychle odstraňuje vrstvy kalových usazenin ze všech částí znečištěného motoru. Test také ukázal, že nový Shell Helix pokračuje v čištění dílů motoru a bezpečném narušování nečistot, dokud nejsou zcela odstraněny s olejem při příští výměně. To je důležité pro to, aby se kal, odstraněný z jedné oblasti, znovu neusazoval někde v jiné části motoru.

 

“Každý motorista ví, že udržení součástek motoru v  čistém stavu je podstatné pro jeho vynikající kondici,” říká Pete Sant z Shell Lubricants.“Aby se prokázal čistící účinek nového oleje Shell Helix, nechali jsme udělat rozsáhlé nezávislé testy. Tyto výzkumy prokázaly zlepšení u řidičů, kteří přešli na Shell Helix. Motor jejich automobilu byl díky okamžitému zlepšení čistoty motoru a nepřetržité čistící schopnosti osvěžen, oživen a posílen.”

 

Dále dodává: “Shell vložil do výzkumu a vývoje maziv know - how získávané mnoho let a na nové složení Shell Helix jsme opravdu hrdi. Ať jste v minulosti používali jakýkoliv olej, Shell Helix bude stále čistit Váš motor až do další výměny oleje. A ať je stav vašeho vozu nebo způsob jízdy jakýkoliv, budete moci jezdit s důvěrou. Budete vědět, že Shell Helix poskytuje motoru Vašeho vozu nejen maximální ochranu proti opotřebení, ale dokonale ho vyčistí, čímž umožní klidnější a tišší jízdu.”

 

To nejlepší z testů

Nový Shell Helix nezávisle na sobě testovalo několik nejvytíženějších evropských motoristů. Mezi taxikáři s velkým množstvím ujetých kilometrů dalo 90% z těch, kteří vyjádřili své preference, přednost oleji Shell Helix před svou obvyklou značkou motorového oleje, protože poskytuje tišší start a klidnější chod. Jejich dojem z klidnějšího a hladšího chodu byl skutečně podpořen nezávisle ověřenými testy, které prokázaly, že motorové oleje Shell Helix snižují vibrace motoru.

 

Motorové oleje Shell Helix jsou k dostání u čerpacích stanic, u prodejců aut, specialistů na maziva a v autoserviservisech.

 

 

 

Joe PR
Josef Miřácký

 

web: www.joepr.cz
web: www.shell.cz

 

Poznámka :

Shell Global Lubricants patří do skupiny Royal Dutch/Shell Group zabývající se obchodem s mazivy. Společnosti Shell Lubricants jsou světovou jedničkou v konečných mazivových produktech a působí ve více než 120 zemích na celém světě. Vyrábějí produkty pro použití v celé řadě aplikací od spotřebitelského motorismu po zpracování potravin a od těžkého průmyslu po komerční dopravu. Portfolio značek maziv nejvyšší kvality Shell zahrnuje Shell Helix, Shell Advance, Pennzoil®, Quaker State®, Shell Tellus, Shell Cassida, Shell Rimula, Shell Spirax a řadu výrobků péče o automobil a servisy Jiffy Lube®.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose