www.car.cz
 

Oficiální oslavy 75. výročí Masarykova okruhu. Program
     7.4.2005 21:51 - tisková zpráva


Oficiální oslavy 75. výročí Masarykova okruhu

jsou připraveny na 21. května 2005. Oslavy jsou spojeny s mezinárodní přehlídkou ohňostrojů Ignis Brunensis, dále s mimořádným kulturním projektem Automotodromu Brno, který vzniká ve spolupráci s agenturou Entinity Production a programem tvořeným nadačním fondem NIKÉ.

 

10.00 – 19.30 Program pro děti

Automotodrom Brno – minibiková dráha a tribuna „C“

AMK a nadační fond NIKÉ

připravili program pro celou rodinu zejména v prostoru minibikové dráhy a tribuny „C“

 

16.00 – 19.30 Hvězdicová jízda historických vozidel

historický Masarykův okruh a Automotodrom Brno

FIVA a Technické muzeum Brno

Do Brna zavítá na 25 historických automobilů, které se zúčastní hvězdicové jízdy po historickém Masarykově okruhu. Start by měl proběhnout u bývalé řídící věže v Bosonohách a cíl by měl uzavřít historickou hyperbolu v prostorách současného Automotodromu Brno. Na dráze dnešního Automotodromu Brno proběhnou čestné jízdy účastníků hvězdicové jízdy a posléze budou zmíněné automobily k vidění na náměstíčku okruhu.

 

18.00 - 24.00 Pink Panter fest se skupinou Kabát

Automotodrom Brno Tribuna „A“

Entinity production, Automotodrom Brno, a.s. a Glanc Music

Na sobotní odpoledne je předběžně připraven Pink Panter fest, v rámci něhož vystoupí plejáda rokových kapel Doga, Nevím, Skwor, Krucipüsk, Support Lesbiens a vrcholem by mělo být vystoupení v současné době největší české rockové hvězdy - skupiny Kabát.

 

22.30 - 23.00 Ohňostroj „Zrození Masarykova okruhu“

Automotodrom Brno odpaliště - golfové hřiště 1-2, tribuny „A“ „C“

Sdružení ohněstrůjců Brno 01, Entity production, Automotodrom Brno, a.s, Snip and Co.

Vrcholem celého večera oslav bude ohňostrojné prelude mezinárodní přehlídky ohňostrojů Ignis Brunensis, kterou pořádá agentura Snip and Co. Ohňostrojný designér Ivan Martínek připravuje zcela speciální ohňovou show, která by měla filozoficky znázornit historii našeho okruhu. Martínek si pro tento projekt přizval vynikajícího brněnského komponistu a rockera Zdeňka Kluku, s kterým již v minulosti vytvořil zcela ojedinělé vizuálně hudební kompozice. Celá show bude mít tři obrazy a bude na ni ideální výhled z tribuny „C – Starobrno“ a „A“.   


 
 
Fotogalerie:   GIGA FOTOGALERIE OKRUHY v roce 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose