www.car.cz
 

Dravý vrchař Patrik Semlbauer skončil za mřížemi. Drogy ??
     7.4.2005 22:38 - Pavel Jelínek


Vrchařská sezóna  ještě letos ani nezačala a již plní  stránky většiny médií. Skvělý  vrchař Patrik Semlbauer, který  navíc na podzim vzbudil pozornost informacemi, že pojede jako třetí  Čech s formulí 1, skončil v policejní cele.

Právě v pondělí 27 letého jezdce (ale také muzikanta) policisté obvinili kvůli drogám - konkrétně  z trestného činu nedovolená výroba a držení omamných a psychotropních látek.  Údajně byl od roku 2001 dealerem drog a  měl  mít více než dvacet zákazníků. Mělo se jednat o extázi, kokain a marihuanu. 

Připomeňme, že jde o druhou  podobnou záležitost : na podzim dozávodil rovněž  Oskar Beneš, který  jezdil s cestovními vozy skupiny SP. Jej  zatkli pro změnu policisté v Rakousku a to pro prodej taneční drogy extáze.

Semlbauerovi hrozí dva roky až deset let vězení. Jasné je, že v neděli  se na Drakovi neobjeví.

Je to rozhodně  škoda. Pohled na dravého  Patrika na závodní trati byl  mnohdy nezapomenutelný..... Další info ke startu sezóny zde.


 
 
Fotogalerie:   Vzhůru Farinovou zatáčkou 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose