www.car.cz
 

Vyloženě rekordní sobota v Barceloně Davida Vršeckého
     9.4.2005 06:07 - tisková zpráva


Super sobota Davida Vršeckého
Použijeme-li terminologii atletů, překonal jezdec týmu Buggyra International Racing System David Vršecký v průběhu sobotního závodu EP tahačů v Barceloně tolik osobních rekordů, že by se za to nemusel stydět ani jeden z nejlepších atletů světa, desetibojařský fenomén Roman Šebrle.

1. Poprvé ve své truckové kariéře zvítězil v měřeném tréninku!
2. Zlepšením traťového rekordu Martina Koloce poprvé překonal týmového bosse a svého učitele!
3. Je zřejmě prvním jezdcem světa, který se posadil za volant nového vozu, navíc v nové třídě a hned při svém prvním startu vyhrál pohárový závod!
4. Poprvé v průběhu jednoho závodního dne vyhrál měřený trénink, kvalifikaci i hlavní závod!
5. Poprvé ve svém životě startoval do pohárového závodu z poslední řady.
6. Poprvé se ve své kariéře posunul po odjetí patnáct kol trvajícího pohárového závodu o neuvěřitelných 22. míst!
7. Poprvé v průběhu své kariéry vedl průběžné pořadí třídy Race Truck. Sice jen na čtyřiadvacet hodin, ale co je doma, to se počítá. Zvláště pak, když doufáme, že poprvé neznamená v Davidově případě rozhodně naposled.

Noční návrat
V pozdních nočních hodinách by měli dorazit z Barcelony do Roudnice nad Labem mechanici se čtyřmi soupravami. Na mírném zdržení celé výpravy se podle slov Standy Dvořáka podepsalo plánované testování monopostů F1 na okruhu Catalunya.
Na okruh se sjely snad všechny testovací týmy F1, byla nám umožněna prohlídka paddocku i techniky. Proto jsme vyjeli až kolem jedné hodiny po poledni.“ Poté výprava vyrazila směr Lyon a zhruba 100 km za druhým největším francouzským městem přenocovala.

 V době našeho telefonického rozhovoru, který proběhl v 15 hod., se zbytek týmu nacházel poblíž Ulmu, tedy cca 450 km od Roudnice. Návrat výpravy očekává toužebně především technický ředitel týmu Mario Kress. „Za všechny, kteří se podíleli na přípravě Buggyry MK-R01, je mi tak trochu líto, že se doposud nikde neobjevila informace o tom, že jsme vyhráli hned při svém prvním startu. Na druhé straně jsme museli řešit řadu technických obtíží, což ovšem nelze v případě nového auta považovat za něco neočekávaného a překvapivého. Pevně věřím, že do závodu v Assenu, který se jede druhý víkend v květnu, problémy odstraníme.“

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Barcelona 2005 a skvělý začátek sezóny Buggyry

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose