www.car.cz
 

Moto GP v Jerezu: Větrná loterie. Kuba Smrž vyráží jako patnáctý
     10.4.2005 07:26 - tisková zpráva


Na startovní rošt prvního závodu sezóny 2005 se postaví Kuba Smrž jako patnáctý nejrychlejší

Slunečné počasí, silný vítr od moře a nafoukaný prach a písek na okruhu v Jerezu. Tak lze shrnout dnešní druhý kvalifikační den. Kuba ráno zkoušel znova jiné nastavení své Hondy, ale nebyl spokojen. Včerejší čas se nepodařilo vylepšit, ovšem i tak vyrazí Jihočech do prvního ostrého měření sezóny mezi elitní patnáctkou.

Jakub Smrž:
Ve volném tréninku jsme zkoušeli změny, ale to mi nesedělo, tak jsme se vrátili před kvalifikací zpět k nastavení ze včerejška. Silný vítr nafoukal na trať nejen prach, ale i okolní písek a navíc byl i velmi nevyzpytatelný. Tam, kde normálně brzdíme se brzdit nedalo a tak mně to dvakrát doslova zfouklo z trati. Podruhé zrovna v předposledním kole, kdy to vypadalo na vylepšení času. Doufám, že bude tepleji, neboť máme problém s výdrží zadní pneumatiky.

 Abych pravdu řekl, tak po předchozích testech jsem vůbec nečekal, že bych se mohl pohybovat na takových příčkách v průběhu všech tréninků a kvalifikací. Takže spokojenost, protože to nejen svědčí o dobré práci týmu, ale hlavně o tom, že nyní již můžeme s opravdovou určitostí říct, že nový rám je podstatným krokem vpřed“.

Postavení na startu:
1   Daniel PEDROSA      HONDA      1.42,868
2   Sebastian PORTO     APRILIA     1.43,195
3   Casey STONER         APRILIA     1.43,212
4   Randy DE PUNIET    APRILIA     1.43,444
5   Alex DE ANGELIS     APRILIA     1.43,744
….
15  Jakub SMRŽ             HONDA     1.45,364    ztráta na prvního  / -2,496 sec/
MPAFoto.com 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose