www.car.cz
 

Za pár dní startuje 9. ročník polské Rally Haldy
     13.4.2005 22:37 - tisková zpráva


         Již 22. dubna startuje ve Walbrzychu 9. ročník Rally Haldy. Bude to první díl závodů terénních vozů Mistrovství Polska. Organizátorem závodu je jako každoročně Automobilklub Walbrzych.

 

         Na jezdce čekají čtyři rychlostní zkoušky o délce 60 kilometrů a celková délka rally je 72 km. Trasa povede okolím Walbrzychu a města Wieslaw. Podle závodníků to je nejtěžší trasa polského mistrovství.

 

         Seznamovací jízdy začnou v pátek 22. dubna a potom bude následovat přehlídková jízda městem. Start rally je 23. dubna v 10:00 na stadionu. První posádka přijede do cíle v 15:30 (rovněž na stadionu ve Walbrzychu).

 

         Srdečně zveme všechny posádky a fanoušky tohoto nádherného sportu na jedinečný zážitek. Každá Rally Halda má svou neopakovatelnou atmosféru a přihlášeny jsou všechny elitní posádky Mistrovství Polska terénních vozů, takže se určitě bude na co dívat.

 

 

 

Více informací na:  www.rajdhalda.hb.pl

 

 

 

Rallye Party Media

 


 
 
Fotogalerie:   Valaška 2005 od sportfoto.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose