www.car.cz
 

Spokojenost s testováním Buggyry v Mostě
     21.4.2005 19:07 - tisková zpráva


Všeobecná spokojenost s výsledky dnešního testování na mosteckém okruhu zavládla u vedení týmu Buggyra International Racing System. Dobrou náladu nakonec nepokazila ani skutečnost, že do Mostu skutečně nedorazil Gerd Koerber, které měl podle slov technického ředitele týmu Mario Kresse v Německu neodkladné povinnosti vyplývající ze sponzorských smluv.
 
„David je velmi zkušeným testovacím jezdcem, který dokáže dokonale vyhovět všem požadavkům, takže nemělo smysl tahat Gerda do Mostu za každou cenu. Gerd mi navíc přesně popsal, jaké jsou jeho představy ohledně nastavení podvozku, známe se dost dobře na to, abych dovedl uvést jeho požadavky do praxe,“ prohlásil Kress hned na úvod testování. Na jeho začátku se pak tým dělil o okruh s dalším českým truckerem Frankie Vojtíškem, který na okruhu testoval se svým Renaultem.

Jak jsme informovali již včera, bylo mostecké testování zaměřeno především na pneumatiky Rigdon a geometrii přední nápravy u závodního speciálu Gerda Koerbera, u jehož vozu byla navíc vyměněna převodovka. „Všechno dopadlo podle předpokladů. Rigdon nám dodal po závodě v Barceloně nové sady pneumatik, se kterými zatím panuje spokojenost,“ dodal po testování ing. Robin Dolejš.
 
 Je to pro nás hodně důležité, protože pneumatiky jsou dnes alfou a omegou úspěchu v truckracingu. Zvláště pak, když nás v průběhu června čekají závody v Albacete a Nogaru, kde lze očekávat takřka tropické počasí.“
 
Buggyra

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose