www.car.cz
 

Jani Paasonen pojede i okruhový Octávia cup
     23.4.2005 10:46 - Pavel Jelínek


Kromě tradičních pilotů okruhového seriálu Česká pojišťovna Škoda Octavia Cup 2005 by se za volantem měl objevit také od letoška člen továrního týmu Škoda Motorsport Jani Paasonen. Již v minulých dnech společně s dalšími usedl namísto  do soutěžní Fabie WRC do okruhové  octavie nové generace a podle  našich informací  zajížděl skvělé časy.

První  pohárový závod se měl jet při Jarní ceně  Brna  o  příštím víoendu, ale nakonec došlo k posunu. Uskuteční se o dva týdny později 15. května na okruhu v Mostě.

Podruhé se pojede na začátku června v Brně při závodech DTM a tedy snad před solidní diváckou kulisou. Na konci června se jezdci i vozy na Masarykův okruh vrátí opět a  to opět  na prestižní akci - tentokrát jako doplněk Matador GT Challenge, tedy závodu  gétéček.

V polovině srpna se pojede opět v Mostě a letošní ročník v Mostě na začátku září také  zakončí. Tentokrát to bude při českém podniku FIA Evropského poháru tahačů. Rozhodně to tedy může být velmi zajímavé.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose