www.car.cz
 

Audi a Siemens letos spojily své síly v DTM
     25.4.2005 11:30 - tisková zpráva


Audi letos představilo nejen nejnovější generaci Audi A4 DTM , ale zároveň i nového vlivného partnera zapojeného do nejpopulárnější evropské série cestovních vozů. Audi A4 DTM bývalého jezdce F1 Allana McNishe a dvojnásobného vítěze Le Mans Rinalda Capella budou v roce 2005 závodit v barvách elektronického koncernu Siemens.

Audi tak po Sonaxu, předního výrobce autokosmetiky, získalo pro DTM podporu další celosvětově podnikající společnosti. „Strategie Siemensu spolupracovat jen s nejlepšími přesně sedí Audi,“ řekl Dr. Wolfgang Ullrich, šéf sportovního oddělení Audi.

Partnerství mezi dvěma předními značkami představuje více než jen obyčejný sponzoring. Audi a Siemens budou spolupracovat i na poli telekomunikací. „Seimens představuje .- stejně jako DTM – mimořádnou technickou kvalitu,“ vysvětluje Rolf Beisswanger, ředitel oddělení sponzorigu Siemensu. „A s Audi jsme si nemohli vybrat lepšího partnera. Těšíme se na vzrušující sezonu DTM a přirozeně doufáme, že Audi bude letos opět o krok před soupeři.“

Obhájce titulu DTM Mattias Ekström ze Švédska a Němec Martin Tomczyk pojedou opět v barvách Red Bullu, předního výrobce energetických nápojů.. Red Bull je partnerem Audi Sport Team Abt Sportsline už od roku 2002.

Šestinásobný vítěz Le Mans Tom Kristensen z Dánska a německý nováček DTM Frank Stippler pojedou se dvěma vozy A4 v barvách Sonaxu a S line, sportovního kompletu od uqttro GmbH.

Dvojice německých jezdců Christian Abt a Pierre Kaffer budou závodit s vozy v barvách Audi Bank a Audi Gebrauchtwagen:plus, což je nový program, který partneři Audi v Německu spustili se začátkem sezony DTM.

 

BPA

Více : www.bpa.cz

www.dtm.de


 
 
Fotogalerie:   Valaška 2005 od Aleše Pilčíka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose