www.car.cz
 

Ocenění Zaměstnavatel regionu pro Delphi , vyrábějící elektroinstalační svazky
     26.4.2005 22:52 - tisková zpráva


pro Delphi ČeČeská Lípa, — Delphi Packard Electric ČR s.r.o Česká Lípa byl oceněn jako Zaměstnavatel reginou Libereckého kraje. Cílem tohoto ocenění je vyzdvihnout společnosti, které svou personální politikou přispívají k celkovému rozvoji zaměstnanosti jednotlivých krajů. Slavnostní předání této ceny se konalo 21. dubna 2005 v Hradci Králové.

Jsme skutečně velmi hrdi na toto prestižní ocenění” uvedl Jiří Gajdošík, ředitel závodu Česká Lípa. “V dnešní době je velice důležité věnovat mimořádnou péči našim zaměstnancům a zajistit jejich osobní i profesní rozvoj”.

“Naší prioritou je mít nejlepší odborníky, což přispěje k posílení Delphi na trhu v regionu”, dodala Jana Puncmanová, vedoucí personálního oddělení v závodě Česká Lípa.

Záštitu nad tímto oceněním, které se koná ve všech 14 regionech České republiky, převzal ministr pro místní rozvoj. Cílem tohoto projektu je vyzdvihnout důležitost personálního řízení firem a dát podporu dobrým zaměstnavatelům. Během výběru posuzovala porota řadu  kritérií mezi kterými byly bezpečnost práce, komunikace se zaměstnanci, sociální péče a mzdová konkurenceschopnost.

Závod Delphi v České Lípě zaměstnává vice než 3000 lidí a vyrábí elektroinstalační svazky pro tři finální zákazníky: Škoda (Fabia a Octavia modely), Audi a BMW. Delphi má rovněž své zákaznické centrum Škoda s oddělením vývoje v Bakově nad Jizerou v blízkosti montážního závodu zákazníka Škoda.

 Více informací o Delphi naleznete na webové stránce http://www.delphi.com/media

 


 
 
Fotogalerie:   Testy alf týmu Hardware v Brně

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose