www.car.cz
 

Pavel Langer pojede s novou formulí - Autola 1/04. Zveme do Brna
     27.4.2005 09:56 - Pavel Jelínek


Pavel Langer zve do Brna

 

        Již o tomto víkendu se pojede na brněnském Automotodromu úvodní podnik letošního mezinárodního mistrovství automobilů na okruzích, Jarní cena Brna 2005. Její program bude zahájen seznamovacími a měřenými tréninky po celý pátek. V sobotu budou na pořadu již první závody, které budou pokračovat i po celou neděli.

 

Diváci si zcela jistě přijdou na své při závodě divize 4 – cestovní a sportovní automobily, na které čeká jednak sobotní tříhodinový vytrvalostní závod (start v 15.30 hodin) a v neděli pak sprit na 10 a 13 kol. Zcela nový formulový závodní vůz s názvem  Autola  1/04 představí po jediném loňském zkušebním závodě jezdec AK elektrárna Dukovany, Pavel Langer.

 

Jedná se o vůz startující v divizi 3 což je tzv. národní formule 1400. Minulý týden prošel vůz přísným testováním technických komisařů AČR“ informoval na úvod Pavel Langer a dodal: „V této sezóně budeme na voze ještě vychytávat a odstraňovat různé drobné nedostatky. Přesto věřím, že se dostanu i na bodovaná místa“. 

 

Sobotní závod divize 3 na 10 kol startuje v 9.40 hodin, nedělní pak pět minut před jedenáctou hodinou. Program domácího mistrovství bude doplněn atraktivním závodem rakouského mistrovství historických cestovních vozů, dále závodem VW Castrol Cupu a závodem Sports Car Challenge 2005.                                   

 

jn-

 

26. 4. 2005  


 
 
Fotogalerie:   Rechberg 2005 od Tondy Malého

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose