www.car.cz
 

V Nových Bránicích na Ivančicku pojede Grand Prix Malotraktorem
     3.5.2005 07:41 - Pavel Jelínek


Na nadcházející sobotu je  v Nových Bránicích na Ivančicku připravována zajímavá  sportovně motoristicko recesistická akce.  Grand Prix Malotraktorem na okruhu dlouhém 1200 metrů pro podomácku vyrobené malotraktory a také staré malé motocykly .

Každým dnem pořadatelům přibývají další a další  přihlášky závodníků  z blízkého i vzdálenějšího okolí. Do soutěže se podle nejnovějších informací přihlásil také loňský vítěz obou kategorií traktorů pan Václav Klimeš z Holásek se svým červeným strojem.

Pořadatelé hlásí dokonce zahraniční  účast šestice závodních malotraktorů ze slovenského Unína. Zájem účastníků s různými stroji vůbec stoupá a zdá se, že rekord v počtu účastníků letos padne.

Stroje jsou rozděleny do několika kategorií. Závod je určen pro malotraktory i pro motocykly. Ty pojedou  v  kategoriích Babeta, Stadion, Pionýr, Mustang, či Bombon .
 
 
Dále se počítá se Speciály, s kategorií  Malotraktor bez vleku, ale také s vlekem  !!
Závody motocyklů  začínají zhruba hodinu před polednem, závody malotraktorů  pak  o půl druhé. Následovat budou jízdy sériových traktorů, buggy, speciálů a různých jiných vehiklů.

Grand Prix Malotraktorem se v Bránicích uskuteční v sobotu 7.května. Již o týden později se uskuteční podobný závod ještě blíže u Brna - závody malotraktorů do prudkého kopce   v Bílovicích nad Svitavou.


 
 
Fotogalerie:   Historici na Jarní ceně 2005 od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose