www.car.cz
 

Tahače v extrémním terénu, minitrucky a freestylová show. ZA TÝDEN !!
     13.5.2005 19:24 - tisková zpráva


V Mohelnici u Olomouce se uskuteční 21. a 22.5. již 3. ročník závodů v Extrem truck trialu, kde se představí tři desítky tahačů v boji s extrémně náročným terénem. Vždy, když se díváte na truck jedoucí „volným pádem“ z kolmého kopce nebo vyjíždějící totálně rozbahněný pětačtyřicetistuňový kopec, říkáte si, že tohle ten kolos nemůže vyjet. Opak je ale pravdou,“ říká ředitelka závodu Zuzana Boučková.

 

V kategorii speciálních prototypů závod nabídne i pohled na malé originální auto známé jako „Svařák“. Od ostatních se liší hlavně svou konstrukcí, která je propojena na místo šroubů svářečkou. S vozem přijede posádka Jan Patřičný a Jiří Tupáček, která právě v Mohelnici zažije, s tímto již proslulým prototypem, svůj trucktrialový křest.

 

Ve speciální kategorii offroadů, jež se v rámci tructrialu jezdí jen v Mohelnici, budou moci diváci vidět i Nisan Patrol s posádkou Petr Stanovský a Pavel Vlček a Suzuki Samurai s Romanem Stanovským a Pavlem Trumpešem. Obě posádky berou Extrem truck trial 2005 jako dobrý tréning před Mistrovstvím Evropy offroadů, které se pojede za pár týdnů v Maďarsku.

 

 Program doplní ukázky cyklo a moto trialu, včetně freestylové exibice. Závodníci evropské třídy, Libor Podmol a Martin Koreň, předvedou extremně nebezpečné skoky na crossových motocyklech.

 

Chybět nebude ukázka minitrucků, které jsou věrnými kopiemi těch skutečných.

 

Záčátek sobotního programu je v deset hodin, nedělního o hodinu dříve.

Podrobnosti na www.extremtrucktrial.cz

 

 

 

 


 
 
Fotogalerie:   Jihlavská bahna 2004 z archivu pořadatelů

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose