www.car.cz
 

Tréninky v japonském Sugo provázel déšť . Janiš v desítce!!
     13.5.2005 20:50 - tisková zpráva


Jarek Janiš se v obou volných trénincích v Sugo dostal do první desítky, ačkoliv na této trati nikdy nejel. Sugo hostí třetí závod šampionátu formule Nippon.

Jarek Janiš se v obou volných trénincích v Sugo dostal do první desítky, ačkoliv na této trati nikdy nejel. Sugo hostí třetí závod šampionátu formule Nippon.

 

Janiš se do Japonska vrátil hned po úspěšném závodu italského šampionátu F3000. Páteční volné tréninky na okruhu Sugo proběhly za deště a nízkých teplot, místo dějství třetího závodu šampionátu Nippon leží na severu Japonska. Janiš se rychle seznámil s novou tratí a i přes obtížné podmínky se bez problémů pohyboval v první desítce. Dopoledne mu patřil šestý a odpoledne osmý čas.

 

Jarek Janiš: Sugo pro mě představuje další novou trať. Její profil se mi líbí, ještě mám ale rezervy v poslední zatáčce. Nejdůležitější bylo, že vůz dnes fungoval bez problémů a mohl jsem se plně věnovat poznávání tratě. Nastavení na vodu je dobré, není vyloučeno, že podobné počasí bude i po zbytek víkendu.

 

Počasí bude určitě hrát velkou roli, protože je tady nový povrch a hodně dlouho trvá, než oschne. Proto jsme dnes zajeli více sad mokrých pneumatik, protože lehce zajeté drží lépe než zcela nové.“

 

V sobotu jsou na programu jako obvykle dva kvalifikační bloky.

 

V příloze naleznete výsledky z dnešního volného tréninku.

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Vzpomínka na brněnské závody před mnoha lety od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose