www.car.cz
 

Ve Vranovské rokli by se měla objevit i řada zahraničních jezdců
     16.5.2005 13:21 - tisková zpráva


VRANOV OPĚT S MOTOKROSAŘSKOU ELITOU !
 
Třetí díl "PAP OIL CUPU 2005", mezinárodního mistrovství České republiky v motokrosu tříd 125 ccm, Open a Veterán, bude hostit v neděli 29. května Vranov u Brna. Motokrosařské elita se do známého motoristického areálu „Vranovský žleb“ vrací znovu po roce a její souboje tak přispějí k letošní mimořádně bohaté nabídce motoristického sportu v Brně a okolí, umocněnou 75. výročím Masarykova okruhu.

Vranov u Brna nezní motoristickým fanouškům a příznivcům neznámou tóninou. Základy ke vzniku „Vranovského žlebu“ položili motokrosaři Miroslav a Karel Štaudovi spolu se svými kolegy už bezmála před 40 lety a po určité programové stagnaci se počínaje rokem 1998 znovu stává dostaveníčkem špičkového terénního sportu.

Po autokrosařích začali psát novou kapitolu „Vranovského žlebu“ sajdkárkrosové posádky a jezdci terénních čtyřkolek, loni pak Vranov u Brna poprvé pořadatelsky zasáhl do motokrosového "PAP OIL CUPU". Závod našel mimořádně příznivou diváckou odezvu a slova chvály byla slyšet také z úst závodníků.

Také závod blížícího se "PAP OIL CUPU 2005" organizuje ve spolupráci s AMK Zbrojovka (provozovatel areálu „Vranovský žleb) brněnská promotérská AGENTURA FORSAGE. Ta se v těchto dnech zaměřuje mimo jiné na skladbu kvalitního startovního pole všech vypsaných tříd, které by ve větší míře než v ostatních závodech šampionátu měli obohatit zahraniční jezdci. Nově upravená trať „Vranovského žlebu“ měří 1,700 metrů, je velmi členitá a charakteristická rychlými úseky s atraktivními skoky. Diváci oceňují její maximální přehlednost a přístupnost různými dopravními prostředky.

Poloha Vranova u Brna je z hlediska diváků z větší části republiky skutečně výhodná, navíc tato obec, známá i svým historickým kostelem a rekreačním charakterem, leží v hustě zabydlené oblasti. Brno je vzdáleno pouhých 12 kilometrů, ještě blíže mají do Vranova u Brna obyvatelé brněnských severních předměstí, což platí rovněž např. o Kuřimi, Blansku a Adamovu.

Takže v neděli 29. května 2005 na shledanou na motokrosu ve Vranově u Brna !

 
- Forsage-


 
 
Fotogalerie:   MS enduro 2005, Itálie

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose