www.car.cz
 

Letní pneumatiky ContiChampionContact na prezidentském Superbu
     22.5.2005 18:15 - tisková zpráva


Letní pneumatiky Continental ContiChampionContact  na prezidentském voze Škoda Superb

Novou součástí výbavy prezidentského vozidla Škoda Superb se staly letní pneumatiky koncernu Continental AG. Pan prezident Václav Klaus je prvním Čechem, který má na svém automobilu pneumatiky ContiChampionContact.
 
 

Limitovaná edice pneumatik ContiChampionContact, na jejichž bočnici se skví fotbalové míče, byla vyvinuta a vyrobena při příležitosti Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006, které se bude příští rok konat v Německu a jehož oficiálním partnerem je právě Continental.

 

Fotbal patří k nejpopulárnějším sportům ve světě a  Mistrovství světa ve fotbale k nejsledovanějším sportovním událostem. Všichni s napětím sledujeme výkony našeho českého fotbalového reprezentačního týmu v kvalifikačních utkáních. Pevně věříme, že budeme úspěšní a za rok budeme v Německu reprezentovat Českou republiku.

Podporu našeho reprezentačního týmu a víru v jeho úspěch jsme symbolicky vyjádřili právě těmito fotbalovými pneumatikami.

 

Otrokovice, květen 2005

Barum Continental spol. s r.o.
Divize Marketing


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose